LIVE
🏛️ LEGEND Cross Fire record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Metroid record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Fun Buttons
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Gizli ifadeyi bulun???

started by betül_42 18 September 2010 16-year-old topic 9 Replies 6.300
Ilginç garip ama güzel bi soru..Gerçekten düşünmek gerekiyor..Artık orjinal soru çok fazla bulunmuyor..Ama buda fena değil :wink:

Cça - ekn - vea - azt - pvz - iey - çya - iaz - nnı - üyn

Bu harflerden gizli bir ifade ortaya çıkacak..Ve o yazı sayesinde doğru cevabını bulacaksınız..

Cevapları bekliyorum.. :smile3:
Tamam yarın cevabı bulcam betül suanda buldugum cevap pek hayırlı gelmedi bana o yüzden sabaha bırakıyom :)

( Allahım bu betül hiç değişmicek soru sorup duruyo acaba fazla sınavların intikamını bizdenmi alıyo nedir :bidibidi_msn5: )
crazy bende paslandım diye kendime kızıyordum ya...
Valla o sınavların acısını çıkartacam da hala sınavlar bitmedi ki onlar benden çıkartmaya devam ediyor..

Bekliyorum canım cevabını :lol:
Ama sana bi ip ucu zeka sorularında çok fazla mantık arama :lol:
Böyle şeylerden hiç anlamam ama bu soru bana kaldı gibi görünüyo o yüzden biraz uğraşıcam ilk haflerine baktığım zaman ' cevapiçin' gibi bişey okudum ama du bakalım çözcemmi bakalım betül :roll: :D
:shock: crazy gözleri açmış görünüyorsun..
Ama biraz daha uğraşsan bulacan sanki crazy.. :lol:
cevapiçinüçkezveyanyanatzyazın

tztztz yuhhh bumudur bu nasıl bi soru ve cevap şimdi betüüüllll :twisted: beynim sulandıı :shock:
:lol: :lol: Aynen canım soru bu cevap ta bu..Eee ben demiştim zeka sorularında mantık aramayın diye :lol:

bu mantıksız zeka sorusunu çözdüğün için tebrikler crazy :lol: :lol:

Bu sorudaki amaç dikkat yeteneğinizini ölçmek..Ama soğrusu ben hayatta bulamazdım bu cevabı :lol:
Betülcüğüm benim yeteneğim sadece 'cevapiçin' yazısını buldu gerisinde beynim sulandı kopya cekmek için google amcaya sordum oda bana kıyamadı cevabın tamamını verdi :bidibidi_msn5: itirafçı cr@zy :bidibidi_msn5:
hımm crazy bak çok kötü örnek oluyorsun,şimdi sorularıma herkes google amcaya soracak :lol:

Neyse canım senin onu görebilmende bişey.. :lol: Çoğu kişi onuda göremedi..mesela ben :shock: gözlükte var ama göremezdim genede :lol:
bende merak ediyodum msjların sonunda cvp ne olcak die ::D:D
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.