LIVE
🏛️ LEGEND Catch Ball Wholesale Run record held by ŞİMŞEK for 19 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Scorpion Hunt record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Şuan Hangi moddasın ?

started by cr@zy 17 September 2010 16-year-old topic 121 Replies 82.171
Hayalperest :inlove2: bir moddayım
her zmanki crazy kıskançlığı modundayım anlayan anladıııı :))))
Uzun zaman sonra aşağıdaki manzarayı görüp de keyifli admin modun da olmamak elde mi..

oy oyy oyy adminim crazyisini görünce keyiflenirmişteee amanda amann :))
uyuyup uyumamak arası bir mod durumundayım :shock:
Fena grip olmuş hasta ama ondanda kötüsü bitmiiişşş tükenmiişşş veee duygu sömürücüsü moddayım hadi bakalım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Kanı alınmış , ilaç kullanan , hasta olan bir moddayım :D :D
:comp1:
Uyku.......................
Türk'üm Doğruyum Çalışkanım
biri "ahirim sensin" i söylese de dinlesek...
Dunyanın en güzel duygusu olan annelik modundayim :cry: :) :shock: (duygu karmaşası )
betül_42 wrote:Dunyanın en güzel duygusu olan annelik modundayim :cry: :) :shock: (duygu karmaşası )
Harika bir haber... Hayırlı uğurlu olsun.. Şu an bu güzel haber ile mutlu bir moddayız.. Çok sevindirici bir haber.. :yahoo60: :clap:
Tesekkur ederim,insaallah hayırlı olur :oops: Rabbim en hayırlı zamanda sizede bu duyguyu yasamanızı nasip eder insaallah....
Mutlu ve Uykulu modunda :P
betül_42 wrote:Tesekkur ederim,insaallah hayırlı olur :oops: Rabbim en hayırlı zamanda sizede bu duyguyu yasamanızı nasip eder insaallah....
Mutlu ve Uykulu modunda :P
Amin... Fakat sizden bu haberi duymak çok harika... Allah bahtını, kısmetini hayırlı eylesin..
BIDIBIDI wrote:
:gift:
Hediye paketimi o ne :thinking:
betül_42 wrote:Dunyanın en güzel duygusu olan annelik modundayim :cry: :) :shock: (duygu karmaşası )

Özlem modunda buraya girdim birde ne göriyim bizim bir zamanlar çalışkan betülümüz şimdide annelik çalışmalarına başlamış çok sevindim :D Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ailecek sana :melek:
cr@zy wrote:

Özlem modunda buraya girdim birde ne göriyim bizim bir zamanlar çalışkan betülümüz şimdide annelik çalışmalarına başlamış çok sevindim :D Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ailecek sana :melek:
uzun çizgi modu ne durumu oluyo adminimmm anlıyamadımda :bidibidi_msn5:
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.