LIVE
🏛️ LEGEND Around the World in 80 Days record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Centrifuge record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Ey Aşk Sen Nelere Kadirsin

started by cr@zy 13 September 2010 16-year-old topic 7 Replies 5.045
Birbirine deliler gibi aşık olan bir Rus genciyle bir Rus kızı görenleri dehşete düşürecek inanılmaz bir aşk çılgınlığına imza attı.

Adları açıklanmayan ancak Rusya'da günün konusu haline gelen çılgın aşıklar evlenmeden önce nişan yüzüğü takmak yerine birbirinin karşılıklı olarak yüzük parmağını dişleriyle koparttı.

Aşklarını ölümsüzleştirmek ve birbirini unutmamak için yüzük parmaklarını karşılıklı olarak ısırarak kopartan çift yarım parmaklı kaldı.Bir başka iddia ise ısırdıkları parmakları yuttukları şeklinde..

gerçekten çok çılgınca bir okadarda iğrenç böyle sevgimi olurmuşş.. :x
crazy inanmıyorum sana ya,sen gelip bunu paylaştın mı bide ve ben gelip bunu okudum ...
Canım yanlış yere konu açmışsın bide mod olacan varya korku bölümüne açsana şu konuyu,buraya mı açılır...

Allahım kızdaki şu gözlere şu bakışa bak ya...kesseler bi anda koptu diyecem de ıssırarak nasıl kopartmışlar ya bide yemiş...Iğrenç birşey ya...
offf betüll yaa gece gece sende beni çok güldürdün yorumunla bende diyorumki nasıl yanlış yere açmışım konuyuu :bidibidi_msn5:

Bunlar varya yakında birbirlerinide yerler parmaktan başlamışlar hadi hayırlısı Afiyet olsun ne diyelim .

Onlar ermiş parmağın tadına darısı eremeyenlerin başına Ey aşk sen nelere kadirsin :bidibidi_msn11:
AŞK insana kendini yedirip bitirir, bunlar parmakları ile iyi kurturmuşlar...
bizler KAFAYI Yiyoruz... :komik:
BIDIBIDI wrote:AŞK insana kendini yedirip bitirir, bunlar parmakları ile iyi kurturmuşlar...
bizler KAFAYI Yiyoruz... :komik:

Vayyyy işte budurrrr ... Nokta .. :D
Nokta :wink:
BIDIBIDI wrote:Nokta :wink:
Son noktayı koydu admin diyecek söz yok valla...Sizin yorum da tam yerinde oldu ama ..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.