LIVE
🏛️ LEGEND Kill Mosquito record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Dice Puzzle record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Güzellik ve Çirkinlik

started by cr@zy 12 September 2010 16-year-old topic 3 Replies 3.829
Asırlardır birbirlerine kırgın olan güzellik ve çirkinlik birgün artık barışmaya

karar verirler Çirkinlik güzelliğe der ki "EY GÜZELLIK BIZ SENINLE YILLAR YILI KAVGA

ETTIK BUNA ARTIK SON VERELIM VE BARIŞALIM"Iyi kalpli güzellik ise buna hayır diyemez

ve kabul eder Günler birbirini kovalar ve çirkinlik güzelliği denize, yüzmeye davet eder

güzellikte onu kıramaz ve giderler Güzellik ve çirkinlik giysilerini çıkartır ve yüzmeye

başlarlar Tabii çirkinlik yine bir kötülük yapacak ya, denizden çıkar ve güzelliğin giysilerini

giyer, kendi giysilerini bırakır ve ordan hızla uzaklaşır Güzellik de belli bir süre sonra

denizden çıkar ve bir bakar ki giysileri çalınmış ve sadece giyebileceği çirkinliğin giysileri

kalmış Ve de güzellik çirkinliğin giysilerini giyer ve oradan uzaklaşır Uzun lafın kısası; işte

o günden beri insanoğlu güzellikle çirkinliği herzaman birbirine karıştırır olmuştur Fakat

gönül gözleri açık olanlar her güzelliğin içindeki çirkinliği ve her çirkinliğin içindeki güzelliği

görür
cr@zy wrote:işte

o günden beri insanoğlu güzellikle çirkinliği herzaman birbirine karıştırır olmuştur Fakat

gönül gözleri açık olanlar her güzelliğin içindeki çirkinliği ve her çirkinliğin içindeki güzelliği

görür
çok doğru cr@zy.. Eline sağlık...
katılıyorum bencede çok doğru :wink:
Bi kaç gün önce bu hikayeyi televizyonda dinlemiştim ama kimden dinlediğimi hatırlamıyorum...
Tekrar hatırlattığın için sağol canım çok güzel bi hikaye gerçekten...
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.