LIVE
🏛️ LEGEND Oh My Eye Ah record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Super Mario 2 record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Kalp kırıldı

started by BIDIBIDI 09 September 2010 16-year-old topic 18 Replies 14.475
Olmayacak şekilde birinin kalbini kırdım geçen gün... Kötü bir durum.. Bu yüzden canım sıkılıyor.. Gerçi biryandan da kırılan kalbin içindekileri gördüm, o da güzel oldu ; fakat işte keşke kırılmasaydı...
Belki burdan duyar sesinizi...Bugün bayram kim bilir belki kırgınlığı geçer...
Kalbim Kırıldı....
kalbim ...
şöyle baktım da buraya 8 aydır bir şey yazmamışım :D

Kırılan bir kalp olsun... Kimse üzülmesin, sıkıntıya girmesin...
Kalbim kırıldı...
Birkez daha kırıldı...
Hayırdır adminim neden bu kadar kırıldınız..
Eğer aynı kişi tarafından kalbiniz kırıldıysa dönüp düşünmeniz gerekir sorun sizde mi onda mı..
betül_42 wrote:Eğer aynı kişi tarafından kalbiniz kırıldıysa dönüp düşünmeniz gerekir sorun sizde mi onda mı..
Sorun hep bizdedir betül...
Sorunu hep ilk önce kendimizde aramalıyız..Ama her zaman kendinde ararsan karşı taraftaki sorunu göremezsin..Ve kırılmaya devam edersin..
aslında sorun bizde sanıyoruz ama oturup düşündüğümde kendi doğrularımla karşıyı şuçluyoruz...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
ßü$ßü$ wrote:aslında sorun bizde sanıyoruz ama oturup düşündüğümde kendi doğrularımla karşıyı şuçluyoruz...
bir bakıma haklısın..kendi doğrularımızla.. Herkes kendi doğrusu ile kalp kırıyor..

Böyle sıkıntılı anlar,çoknadir geliyor ve bu anlarda insan bir sese ihtiyaç duyuyor...
BIDIBIDI wrote:Böyle sıkıntılı anlar,çoknadir geliyor ve bu anlarda insan bir sese ihtiyaç duyuyor...
BIDIBIDI wrote:Böyle sıkıntılı anlar,çoknadir geliyor ve bu anlarda insan bir sese ihtiyaç duyuyor..
Kesinlikle...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Başım öyle bir ağrıyor ki.. Anlatamam... Ama bugün ayaktayım...
Adminim konu açmışsınız kalp kırıldı diye öyle gezerken okudum tesadüfen...
Yazmak istedim bugün benimde kalbimi kırdılar çok üzgünüm...

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Sizin gibi birinin kalbini kıranın kafası kırılsınhiç üzülmeyin bakın yanınızdayız efendim... :D
BIDIBIDI wrote:Sizin gibi birinin kalbini kıranın kafası kırılsın

Valla adminim çok güzel söylemişsinizde zaten şuan beni affet diye yalvarmakla meşgul yeter bu kadar kıyamamm bennn

Canım o benim...:gözkırpma>

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Anlıyorum.. Bence de fazla üzerine gitmeyin canım.. Şunun şurasında, madem canınız.. Bilin ki onun canı da sizsiniz..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.