LIVE
🏛️ LEGEND Colorful Flowers record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Baby Giraffe Wants Milk record held by deli dumrul for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Son sahur öncesi kahveleriniz benden buyruuunnn :)

started by cr@zy 07 September 2010 16-year-old topic 16 Replies 11.729
Merhabalar bidibidi ailem yoğun ve ve bi o kadar güzel bir Ramazan ayı daha bitti ne mutluki bu yılda Ramazan ayını gördük oruçlarımızı tuttuk Kadir Gecesine nail olup sevdiklerimize ve kendimize dua'larımızı ettik :)
Bayrama kaldı son bir gün bende dedim son sahur öncesi bidibidi ailesi olarak kahvelerimizi yudumlayalım . Nasıl fikir ama ;)

ilk kahvem Biricik Adminimiz BIDIBIDI ya Buyrun efendim Afiyet olsun :)

Buyrun kahraman sizinde bol kahveniz efendim :) Falllara bayramda bi ara bakarız artık ;)

&SILA buyur kahven canım afiyet olsun :)

Betülüm Betülüm buyur canım kahven afiyet olsun :)

Budaaa forumda gezinen diğer kahveyi seven arkadaşlarımıza köpükleri az oldu bunların ama hepsi adminimizin kahvesinde ;)
ellerine sağlık cr@yz geç oldu ama başka zaman içerim artık falımada bakarsın ozaman borcun olsun :D :D :D
cr@zy wrote:&SILA buyur kahven canım afiyet olsun

Saol Canım Çok düşüncelisin... :wink:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
cr@zy wrote:ilk kahvem Biricik Adminimiz BIDIBIDI ya Buyrun efendim Afiyet olsun
sağol crazy.. bol köpüklü olmuş.. iftardan sonra da bekleriz...

Bi kahvenin 40 yıl hatırı var demişler... :wink:
Teşekkürler beyenmenize sevindim :)

Adminim falınıza bakmıştım bi ara ordan 40 şimdiki kahvemdende 40 eee 40+40 = 80 oooo sizi öldürene kadar burdayım ve hatrımıda bitiremicez gibime geliyo :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:sizi öldürene kadar burdayım ve hatrımıda bitiremicez gibime geliyo
e o zaman mükemmel... ölene kadar burdayız.. hep birlikte... :wink:
crazy canım benim çok sağol kahveni içemedim ama bayramda kahveni içmeye gelirim ee zahmet olmazsa tatlı da verirsen iyi olur hani :lol:
betül_42 wrote:crazy canım benim çok sağol kahveni içemedim ama bayramda kahveni içmeye gelirim ee zahmet olmazsa tatlı da verirsen iyi olur hani :lol:

Misafir ol gel bana Baklava açarım sana betülüm :wink: :)
gelmem mi canım akşama sendeyim sen hazırla tatlıyı..Falada bakarsın artık :wink:

Ne güzel kahvelerdi be.. Uzun zamandır kahvede içmemiştik..
Sevgili modumuz cr@zy.. Umarım iyisindir...
Yeni Yılda, Yeni yepyeni kahveleri bekliyoruz...
oyyy kıyamammm ben adminimeee , ben ona hiç kahve yapmazmıyım :) fakat hayatımda cok şey değişti adminciğim netim yok inşallah kısa zamanda kendi evime net alıp süper bir giriş yapmayı planlıyorumm ;)
cr@zy wrote:oyyy kıyamammm ben adminimeee , ben ona hiç kahve yapmazmıyım fakat hayatımda cok şey değişti adminciğim netim yok inşallah kısa zamanda kendi evime net alıp süper bir giriş yapmayı planlıyorumm
çok sevindim be cr@zy. gerçekten.. biran önce interneti bağlat.. kullanım sıklığına göre 3g yide tercih edebilirsin.
3 g derken adminciğim :)
Gönül,Gözde,Gül cr@zycim.. Al sana 3G.. Hala şakacı hala esprili.. cr@zy işte.. :wink:
adminim ya telden bidibidi paketiniz yokmu :))) face paketi gibi :)

BIDIBIDI : cr@zy gelir gelmez saçma isteklere başlamaaa :x
cr@zy wrote: adminim ya telden bidibidi paketiniz yokmu )) face paketi gibi
ah ah yaramızı deşme cr@zy.. aslında güzel fikir.. telden bidibidi paketi.. süper..
evvettt aynen öyle adminim adminim bitanecik adminim ;)
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.