ya radyo yayında olur aslında ama, ben yayın akışını, sitesini hazırlıyım dedim ,sağlm olsun diye.. ama şöyle yapabiliriz, sitesi hazırlamayalım, öylece eğlenmek için açık kalabilir. sonrada zaten 1 ay içinde kesin başlamalı , biz şimdiden öyle bir açalım, müzik olsun, falan olur belki..
doğru betül, güzel olur haklısın, ben yine bi plan yapıyım, rayını koyarsak bu aralar, olmazsa haftaya.. çok güzel olacak bu sefer.. Buna yürekten inanıyorum..
Şimdi gözlerinden belli oluyor diyecem,gözlerimi nasıl görünüyon diyecen olmayacak
Ne seni gaza getirmek için inandım dedim,nede laf olsun diye..Ama gerçekten ben başaracağına çok büyük işler yapacağına inanıyorum..Ki buraya gelmek bile bence çooooook büyük başarı ...
evet ya ya ne günlerdi be, o ramazanlar, o ilk açıldığımız yaz, diğer arkadaşlarımız, eski yetkililerimiz.. acemilik dönemlerimiz.. silinen mesajlar.. hey gidi günler...
Ama şuda var..O zamanların güzel olmasındaki en büyük etken seviyeli olmaısıydı.. sadece bir üyenin banlandığını hatırlıyorum bi erkekdi..Hiç bi sorun yoktu,çok gelişmiş olmasakta seviyeli bir siteydi..Eski arkadaşlar gerçekten çok güzel bir ortam vardı...Özledim
Şimdi ne kadar çok üyeliği durdurulan kişi var..Keşke gene öyle olsa..
çok var betül şimdi.. o zaman küçüktür.. tek katlı bir evde, günler geçiyordu güzelce.. şimdi... yine 3-5 kişiyiz ama kocaman bir kentte.. bu sefer aksaklıklar çıkıyor, olmaması gereken şeyler oluyor.. Neyse düzelecek be, yine ilk günki heycan var bende..