LIVE
🏛️ LEGEND Bomb Billiards record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Area 41 record held by leon@53 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Sen, Kalbimin Ebedi Gardiyanı

started by bu da geçer ya hu 05 July 2010 16-year-old topic 2 Replies 3.051
Sen, mazinin silik anılarında taptaze kalabilmiş , sen rüyalarımın yegane konusu,sen adı vefasızlık, sen sevmenin anlamını anlayamamış, sen unutmuş, sen hiç bir zaman unutulamamış, sen mahzun bakışlı sevgili,

Kurşun yaraları kapandı da bu bedende, o delici bakışlarının kalbime verdiği hasar ilk günkü gibi taze ilk günkü kadar acılı ve bu zavallı kalbim ilk günkü kadar sevdalı.

Yıllar geçti hemde sular seller gibi.Ama ben hala gezdiğimiz yerleri geziyor ilk karşılaştığımız yeri hac ziyareti yaparmışçasına ziyaret ediyor,senden birşeyler kalmış olmasını umut ediyorum.Ağaçlara yazdığın yazıları ,tahta masalar üzerinde çizdiğin kalpleri arıyorum. Şarkılar dinliyorum, sanki bizim için yazılmış o şahane eserleri her dinleyişimde seninle oluyorum.Ancak bu şekilde sensizliğe direniyor benim olmasanda yaşadığına şükrediyorum.

Sen yaşadığım küçük mutluluğun kaynağı,

Sen kalbimin ebedi gardiyanı,

Sen,benden habersiz bivefa sevdiğim,

Uzaklarda olsanda aldığım nefesim kadar yakınımda hep içimde olacaksın.Sana ellerimle dokunamasamda kalbim sen var oldukça senin için çarpacak son çarpışında da orada sen olacaksın.Sevmekten hiç vazgeçmedim ve vazgeçmeyeceğimde. “sevmekten kim usanır” şarkısı biterken “seni ben ellerin olsun diyemi sevdim” şarkısının başlaması ise bu aciz yaşantımın en güzel özeti olsa gerek.
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Güzel paylaşım..
bu da geçer ya hu wrote:Sen yaşadığım küçük mutluluğun kaynağı,

Sen kalbimin ebedi gardiyanı,

Sen,benden habersiz bivefa sevdiğim,

Uzaklarda olsanda aldığım nefesim kadar yakınımda hep içimde olacaksın.Sana ellerimle dokunamasamda kalbim sen var oldukça senin için çarpacak son çarpışında da orada sen olacaksın
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.