LIVE
🏛️ LEGEND Not Panikte record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Flash Poker record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Sıkıcı bir yaz aksamı..

started by bu da geçer ya hu 02 July 2010 16-year-old topic 154 Replies 86.258
yoo herkes istediği gibi hava albilir...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun arkadaşlar... :D
BIDIBIDI wrote:Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun arkadaşlar...
:wink:
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Yaz bitiyor... Havalar serinledi..Umarım böyle gider. Sıcaklardan bunalmışken, böyle havalara ihtiyacımız var.
BIDIBIDI wrote: Yaz bitiyor... Havalar serinledi..Umarım böyle gider. Sıcaklardan bunalmışken, böyle havalara ihtiyacımız var
Ben sıcağı severim ama havalar çok bunaltıcı birde ramazan olunca daha zor oluyor ama bir ka. gündür burdada havalar serinledi..
ramazan ile yaz bir arada hiç olmuyor
ama birkaç sene böyle olacak artık yapacak birşey yok.
az kaldı dostlar :(
Gerçekten az kaldı.. Sabrımızda kalmadı.. Sabrımızda..
Ben geldiiiiiiim...
Bir haftadır bilgisayarım bozulmuştu bugün kendiliğinden düzeldi :lol:
Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor.....kimler var sitede..
BIDIBIDI wrote:
ßü$ßü$ wrote:Bidaki sefere basım üstüne..hatta buyrun gelin sanal yerine kendi ellerimle yapayım size:))
Tamam.. Unutmayın bunu..
Arkadaşlar bayram geldi sözünüz vardı nerdesiniz??
Gerçektende sıkıcı bir yaz akşamı..
Sonbahar kendini hissetirdi bugün hava kapalı ve serindi akşamıda bi o kadar sıkıcı galiba uzakta olanlar özledi..
deniz gözlü wrote:Sonbahar kendini hissetirdi bugün hava kapalı ve serindi akşamıda bi o kadar sıkıcı galiba uzakta olanlar özledi..
evet sonbahar geldi, havalar soğudu sizi bilmem ama bizi ne yakında ne uzakta özleyen var.. Bize hep güz... :komik:
Bende bilmem beni özleyen var mı ama ben kardeşimi özledim o yüzden artık her akşam sıkıcı :(
Bu arada umarım sizede bahar gelir:)
bize hep sonbahar :D
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.