LIVE
🏛️ LEGEND Jewel Visitor record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kill Zombies record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

[Cevaplandı]Hangisi doğru???

started by betül_42 02 July 2010 16-year-old topic 11 Replies 9.561
Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

a)Aşağıdakilerin hepsi doğrudur.
b)Tüm şıklar yanlıştır.
c)h şıkkı doğrudur.
d)b şıkkı doğrudur.
e)Aşağıdakilerin hepsi doğrudur.
f)Yukarıdakilerin hepsi doğrudur.
g)h şıkkı yanlıştır.
h)Yukarıdakilerin hepsi yanlıştır.

Uzun zamandır soru sormuyorduk..Çok güzel bir soru ile geri geldim..Buyrun cevapları bekliyorum.. :mrgreen: Soru çok hoşuma gitti..
soruya cevap yok galiba,o kadar zor değil ya :wink: :P
doğru cevap g şıkkı olacak.

yav betül 4 senedir cevap arıyorsun ama hala bulamadın cevabı.olmuyor işte bulamıyorsun.kendini başka şeylere versen artık :D :D

aaa aşk olsun abı hayat ya :lol:
Ama ben bu kadar soru hazırlıyorum size 4 yıl önce bi ördek sorusu vardı,şimdide bu soruyu buldum cevap aranmaz mı bu soruya :P

Ama malesef cevabın yanlış,demeyide özlemişim :lol:

(gerçek hayatta da cevap arayım duruyorum.. :lol: :lol: benim en kötü huyum aklıma takılan birşeyi direk sormam,dolaylı yollardan bir sürü soru sorarım cevabı kendim bulmaya çalışırım, Bu yüzden çok kavga ederim :lol: :lol:
soru sormak veya araştırıp bişeyler öğrenmek güzel bişey.en iyisini yapıyon.ben takılıyom sana şakasına.hakkını helal et.
güzel soru
cevap h şıkkı
yok abı hayat estağfurullah :wink:

Kahraman tebrik ederim Doğru cevap h şıkkı..Ama açıklamada yaparmısın.Diğer arkadaşlarda cevabı öğrensin..
:D :D :D yok ya açıklamayı sen yap betül çünkü soru senin açıklama hakkıda senindir.teşekkür ederim...
ama cevap senin olduğu için açıklamada sana düşüyor kahraman,cevap şıkkından çok açıklaman önemli ama demi :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D ben açıklarım da yoksa sendemi bilmiyorsun nasıl açıklayacağını....
soruyu okudum
tabi ortada bir soru yok
her neyse ben mantıklı birşey olsun dedim
h şıkkı en mantıklısı geldi bana
ortada doğru yok
hepsi yanlış bence.
Evet haklısın en mantıklısı h şıkkı..
Çünkü;bi sorunun tek bi doğru cevabı olur.Fakat diğer şıklarda birden fazla doğru cevap çıkıyor.h şıkkında tüm şıklar yanlıştır diyor.Ee buda doğru olduğuna göre tek doğru h şıkkı...

Hediyemiz kalmadı kahraman kusura bakma,şimdilik bununla idare et orkestra tuttuk senin için şarkı söylüyor :lol:
:drummer: :musicband: :band: :musicband: :drummer:
teşekkürler betül.
buda yeter benim için
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.