LIVE
🏛️ LEGEND Old Man's Sword record held by bukettttt for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Against Gravity record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

anlayamadım?????

started by fahri 09 May 2010 16-year-old topic 20 Replies 14.256
bu ne demek oluyor ya sizden açıklama bekliyorum :mad2:
:roll: noldu fahri hayırdır? neyi açıklamamızı bekliyorsun bir sorun mu var?
evet oyunlara neden giremiyoruum aynen şöyle yazıyor (üzgünüz geçici bir süre oyun galerisine girişiniş engelenmiştir)hayırdır bir suçmu işledim beni cezalandırıyosunuz.lütfen benim üyeliğimi silermisiniz :flaming:
Aynı sorun benim içinde geçerli bende oyun oynayamıyorum.Forum yetkilileri bir açıklama yaparsa sevinirim.
ben fahri onnumara,nın sayfasıdan yazmışım yazılanlar benim ağzımdandır tekrar söylüyorum üyeliğimin silinmesini istiyorum...
fahri wrote:ben fahri onnumara,nın sayfasıdan yazmışım yazılanlar benim ağzımdandır tekrar söylüyorum üyeliğimin silinmesini istiyorum..
:(

ne diyebilirim ki? sistemde bir takım sorunlarımız olduğunu dile getiriyorum, çalıştığımızı anlatmaya çalışıyorum, bu süreçte anlayış göstermenizi bekliyoruz ; fakat siz üyeliğimin silinmesini istiyorum diyorsunuz. Sorunu iyki dile getirdiniz, bakınız sayenizde gülen adlı üyemizinde sorun yaşadığını gördük.

Kusurumuza bakmayın diyeceğim ama, bir takım aksaklıklar yaşadığımızı önceden belirtmiştik, bu sürede sitelerimize ulaşamayabilirsiniz, defalarca yenileyerek sayfamızı açabilirsiniz, mailleriniz bize ulaşmayabilir.. mail alamayabilirsiniz.. vs..
adminim, bende iki gündür oyunları açamıyorum sürekli virüs uyarısı geliyor ve sayfa açmıyor.sadece bu siteye girince uyarı geliyor..virüs programını devre dışı bırakıp ancak öyle oyun oynayabiliyorum.
burakcan76000 sağol, detaylı bilgi verir misin?
hangi virüs programını kullanıyosun?
hangi virüs uyarısı veriyor?
hangi oyun?
son bi kaç haftadır ciddi sıkıntılar yaşıyoruz, sistemizin altyapısını değiştirirken aksaklıklar yaşıyoruz, ama bu önemli konu.

mesala belli oyunda mı? her oyunda mı.
avast kullanıyorum.. daha siteyi tıkladığımda iki kez peş peşe bir truva atı bulundu diyor.karantinaya taşıyorum.bağlantıyı kes diyor.kesiyorum site açılıyor.ve bütün oyunlarda aynı.açar açmaz bir truva atı bulundu diyor ve oyun açılmıyor..sadece bu sitede böyle oluyor ..
tamam anlaşıldı, öncelikle ilgine çok teşekkürler, sitelerimizi elden geçiriyoruz, yani öyle bir geçiş dönemindeyiz ki, anlatamam, her şey üst üste, her şey arka arkaya ve dağ gibi geldi, bazı yerlerde eksik davranıyoruz, bunun olmaması gerekiyor, konu ile ilgilenilecek ; ama şu an için geçici önlem almakla yetiniyoruz ; önümüzdeki aylarda bu hatalarımızı telafi edeceğiz, ve ilginize çok teşekkürler,

ayrıca sağol burakcan böyle önemli konuda bilgilendirdiğin için.
rica ederim..inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. kolay gelsin :lol:
bu arada ufak çaplı incelemeler yapıyorum, sorun hakkında bir deneme yapar mısın, burada benim sistemlerim deneme için izin vermiyor şu anda, sorunun devam edip etmediği hakkında bilgilendirme yaparsan sevinirim. geçici bir önlem almaya çalıştık ama.
üzgünüm.pc yi yeniden başlatıp öyle denedim ama yine aynı.malesef virüs programını devre dışı bırakmadan oyunları açamıyorum .
tabiki işimize yarar, hatta çok çok yaradı diyebilirim ;

internet pencerelerini kapatınız,
çerezleri siliniz, geçici dosya klasörünü boşaltınız bilgisayarı açıp kapatı tekrar siteye girmeyi deneyiz, sonucu bildirirseniz sevinirim
Aynen burakcana katılıyorum şu atlardan benim pc de uğradı ama kaynağını çözemiyodum demek sitemizi atlılar basmış :bidibidi_msn5:

Benim pc de kafayı yedi buraya girince devre dışı kalıyo otomatik olarak

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:demek sitemizi atlılar basmış
merak etmeyin, bir cengaver olacam tüm atlılarla savaşacam arkadaşlar :D şaka bi yana sorun çözüldü sanırım, ama yine de bu geçici bir çözüm oldu, b,ilgisayarınızı temizledikten sonra sorun alıyorsanız hala bildiriniz lütfen
Valla benim hala aynı adminim :roll: Şuan virüs programı devre dışı kendi otomotik devre dışı kalıyo

Bu arada ben yazımı bitirmeden mesajım otomotik gidiyo :roll:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
malesef bende de bir değişiklik yok.aynı sorun devam ediyor.
oyunlara girdiğimde artık uyarı vermiyor..sadece ana sayfaya girdiğimde uyarı alıyorum..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.