LIVE
🏛️ LEGEND Brill Brill Shipment record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Brik It record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Sevgilisini öldürüp köprüden atladı

started by cr@zy 16 November 2009 16-year-old topic 1 Replies 2.942
Sevgilisini öldürüp köprüden atladı
Kocaeli'nde bir kadın, sevgilisi tarafından kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldü.

Izmit’in Köseköy mevkiinde bir fabrikada çalışan 30 yaşındaki Ayşe Ayvaz, sevgilisi olduğu öne sürülen aynı fabrikada çalışan Ismail Emir tarafından işyerinin yakınında başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Olay yerinden 61 plakalı bir araçla Istanbul'a kaçan Emir, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden bu sabah atladı

Köseköy mevkiinde kurulu bir branda fabrikasında 5 yıldır çalışan ve bir yıl önce eşinden boşandığı belirlenen 2 çocuk annesi Ayşe Ayvaz’ın cesedi, bugün saat 07.00 sıralarında fabrika yakınında vatandaşlar tarafından bulundu. Olay yerine giden ekipler, kadının tek kurşunla başından vurulmuş cesediyle karşılaşırken, cesedin yanında 2 boş kovan buldu. Cinayeti işleyen kişinin 61 plakalı bir araçla olay yerinden kaçtığı ihbarında bulunuldu.

KÖPRÜDEN ATLADI

Öte yandan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde bugün atlayan kişinin, cinayet şüphelisi Ismail Emir olduğu bildirildi.
bu insanları anlamak çok güç.ya hadi bir insan başka bir insanı öldürme cesaretinde bulunuyor şeytana uyup ama kendi canına nasıl kıyabiliyor anlamıyorum.Allah korusun böyle durumlardan bizleri.
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.