LIVE
Loading stream......

oyunda hata

started by fahri 11 November 2009 16-year-old topic 8 Replies 5.765
clover crunch oynadım skorum labirentte büyüme,ye gitti bilginize
sağol fahri, oyun listemize eklendi.

Bunları bildirmeniz güzel, biz gerekli düzenlemeleri yapmak için çalışıyoruz emin olun fakat yoğun olduğumuz için bazı aksaklıklar çıkıyor.

Bu arada tavsiye olarak bir oyunu oynadıktan sonra diğer oyunu açmanız önerilir. diğer şekilde %5 hata alıyorsanız bu şekilde hata alma olasılığınız %1 e inecektir.
rica ederim.ama ben o oyunu açmadan kasım ayı tablosun,daki oyunlardan oynarken bi baktım labirentte büyümede tüm zamanlarda1.olmuşum.aman dedim dedikodulara mahal vermeden hemen yetkililere habe vereyim dedim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
sizin her zaman centilmen olduğunuzu biliyoruz zaten. haksız rekabetten değil , adil rekabetten yana olduğunuzu bu davranışlarınızla gösteriyorsunuz. teşekkürlerimizi sunuyoruz.
rica ederim sn admin.ilginizden dolayı ben teşekkür ederim :lol:
mahjong kulesi----mahjong fa------böcek avlayıcı-----adlı oyunların incelenmesini talep ediyorum adminim galiba sistem hatası olmuş. daha çok oyun var. onlarıda en kısa sürede size bildiricem umarım ilgilenirsiniz.şimdiden teşekkürler..
evet tabiki çok teşekkürler, şu süreçte biraz yoğunuz, çünkü sizlere yeni yıldan itibaren çok güzel yenilikler hazırlıyoruz.
harika mahjong----fla jong mahjong---x tiles---şekilli nile tiles---mahjongg---tic tac toe x o---bu oyunlarıda incelerseniz sevinirim. bunlardada sistem hatası var.bakınca göreceksiniz adminim..araştırmalarım devam edecektir..
« Blokkokopter » adlı oyun hatalı 754'ten yukarı çıkmıyo ve deli oldum ya kendi kendine yanıyo 754 olunca!Lütfen bi bakarmısınız?Önceden böyle olmuyodu bilgilendirmenizi bekliyorm :arrow:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.