LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Ekim 2009 Flash Oyunu Birincisi >> burakcan76000 << Oldu

started by BIDIBIDI 31 October 2009 16-year-old topic 20 Replies 13.019

Ekim 2009 için ,

Ay Birincisi ,

burakcan76000 adlı üyemiz oldu

Kendisini can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla
tebrikler burakcan :clap: :clap:
teşekkür ederim adminim ve fahri kardeş..o şahısların oyunlarınıda temizlediği için adminime ayrıca da teşekkür ediyorum. :)
%34 az olmuş ya demek daha çok çalışmam lazım. :bidibidi_msn5: ama bu ayki görevim ay boyunca benim sürekli rekorlarımı kırarak beni sinir edenleri sinir etmek..yani birinci adaylarıyla uğraşmak,böylesi daha zevkli oluyor :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Üstad kutlarım başarılarının devamını dilerim dicem ama hiç içimden gelmiyo nedense :bidibidi_msn5:
şimdi dedin mi demedinmi cr@zy? bende sana teşekkür edip, darısı senin başına diicem ama hiç içimden gelmiyor :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Yahu üstadım desemde demesemde oyunlarda başarılısın ama hadi diyim diyim inşallah oyunların % 50 sini aldığın günleride görürde kutlarız :wink: ( Yok artık daha neler :bidibidi_msn5: )
ya cr@zy neye üzülüyorum biliyormusun..oyunlardaki bu performansıma rağmen beni hala korku dehşet oyunlarına almıyolar..kapıda benden 100 dolar pardon 100 mesaj istiyorlar..ee bende de yok nerden bulayım ya :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
neyse bende sana teşekkür ediim edimm.darısı başına diyim diyim :bidibidi_msn5:
Ayy sen o yüzdenmii korku oyunlarını oynayamıyosuunnn aman ne üzüldüm ne üzüldüm anlatamam burakcan :banana: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Bende diyorumki burakcan bendende korkak çıktı .Ben forumda korku odasına giremiyorum burakcanda oyunlarda korku oyunlarına giremiyo diyodum :bidibidi_msn5: ama az kalmış 9 msj sonra girersin tüh yaa ordaki rekorları kırıyım bari sen girmeden :twisted: :twisted:
belli oluyor ne kadar üzüldüğün..ama dediğin gibi az kaldı senin üzülmeni istemem kıyamam sana.. hem dur bakalım bakarsın korkarım bi daha girmem oraya :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
tebrikler burakcan başarılar dilerim
teşekkür ederim prens..
tebrik ederim burakcan devamı gelir işallah
teşekkür ederim bey_mer..birincilik adayı olmak çok zor ya herkes sizin rekorlarınıza saldırıyor ve sinir oluyorsunuz.ben bu ay tatil yapıcam,önümüzdeki aylarda tekrar düşünürüz :)
burakcan niye sinirleniyorsun bu bi oyun kazanmakta var kaybetmekte.ama hiç şüphem yokki sen yine 1. olursun.bu başarını neye borçlusun? :lol: :lol: :lol:
bu başarımı senin gibi dostların desteğine borçluyum :)..yok kardeş birincilik falan istemiyorum ve bu ay seni destekliyorum.ben alacağımı aldım( övünmek gibi olmasın:) :))
hadi fahri biraz gayret et yanındayım :) burda birinciliği kimse senden daha çok hakedemez:)
burakcan76000 wrote:hadi fahri biraz gayret et yanındayım :) burda birinciliği kimse senden daha çok hakedemez:)

Katılıyorum :wink:
unutmuştum ya cr@zy bak bu 99....
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.