LIVE
🏛️ LEGEND Lucky Rabbit record held by MELEK1 for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pat Pat Patlat 196 Manic record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

merak ettim

started by fahri 16 October 2009 16-year-old topic 4 Replies 4.184
bu sabah 8.30 da yeni bi üyeden mesaj gelmişti.hoş olmayan suçlayıcı bi mesajdı.benim merk ettiğim neden bi açıklama yapılmadan hemen silindiği.merakımı hoş görün ama bi açıklama yapmanız acabalarımı gidermiş olur :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
fahri wrote:hoş olmayan suçlayıcı bi mesajdı
Cevabını soruda zaten vermişsiniz..

Sizin gibi sorunun nedenlerini sormak yerine, daha ilk mesaj da hakaret içerikli cümlelerde bulunulmuştur.

Daha Ilk mesajda böyle davranan üyelerin sonraki mesajlarda nasıl davranacağını kestirmek elbetteki kolaydır.

Biz her türlü eleştiriye açığız , ama bizi eleştirirken, en azından aramızda biraz zaman geçirilmesi, site kullanımının, forum kurallarının bilinmesi gerekir.

Bu yüzden sizin de söylediğiniz gibi, üyenin hoş olmayan mesajları silinmiş, kendisinin bu siteye atacağı tüm mesajlara bloke konulmuştur.

açıklamalarınız için teşekkür ederim, ama sitede bu kişiye benzeyen birinin(bana küfür eden)kişinin oyunlardaki skorları neden hala silinmedi diye merak ediyorum.o kişinin rumuzunu görmeye hiçbir şekilde görmeye tahammül edemiyorum.beni anlayacağınızı umarım.
fahri wrote:açıklamalarınız için teşekkür ederim, ama sitede bu kişiye benzeyen birinin(bana küfür eden)kişinin oyunlardaki skorları neden hala silinmedi diye merak ediyorum.o kişinin rumuzunu görmeye hiçbir şekilde görmeye tahammül edemiyorum.beni anlayacağınızı umarım
söylediğiniz kişinin mesajları silinmiş, oyun galerisindeki yorumları da silinmiştir.

Biz asla bu tür olaylara tahammül edemiyoruz, ve en kısa zamanda gereğini yapıyoruz.

Oyun Skorlarıyla ilgili sorunlara ise bilindiği gibi, son haftalarda bakılmaktadır.
ilginizden dolayı teşekkür ederim :littlerose:
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.