Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
merak ettim
started by fahri
16 October 2009
16-year-old topic
4 Replies
4.184
fahri wrote:hoş olmayan suçlayıcı bi mesajdıCevabını soruda zaten vermişsiniz..
Sizin gibi sorunun nedenlerini sormak yerine, daha ilk mesaj da hakaret içerikli cümlelerde bulunulmuştur.
Daha Ilk mesajda böyle davranan üyelerin sonraki mesajlarda nasıl davranacağını kestirmek elbetteki kolaydır.
Biz her türlü eleştiriye açığız , ama bizi eleştirirken, en azından aramızda biraz zaman geçirilmesi, site kullanımının, forum kurallarının bilinmesi gerekir.
Bu yüzden sizin de söylediğiniz gibi, üyenin hoş olmayan mesajları silinmiş, kendisinin bu siteye atacağı tüm mesajlara bloke konulmuştur.
fahri wrote:açıklamalarınız için teşekkür ederim, ama sitede bu kişiye benzeyen birinin(bana küfür eden)kişinin oyunlardaki skorları neden hala silinmedi diye merak ediyorum.o kişinin rumuzunu görmeye hiçbir şekilde görmeye tahammül edemiyorum.beni anlayacağınızı umarımsöylediğiniz kişinin mesajları silinmiş, oyun galerisindeki yorumları da silinmiştir.
Biz asla bu tür olaylara tahammül edemiyoruz, ve en kısa zamanda gereğini yapıyoruz.
Oyun Skorlarıyla ilgili sorunlara ise bilindiği gibi, son haftalarda bakılmaktadır.
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.