LIVE
🏛️ LEGEND Militarywar record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pang 2001 record held by efemir for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bidibidi.com ile röportaj :)

started by cr@zy 01 October 2009 17-year-old topic 16 Replies 11.715
Evet Bidibidi.com ile kısa bir röpartaj yaptık ve duyduklarımıza inanamadık sayın okuyucu ve seyirciler :lol2:

Bidibidi.com'a Üyeleri sorduk ve aldığımız cevaplara bakın.. :shocked2:

Işte Bidibidi.com'un dili olsa ne derdi; :spin:

BIDIBIDI:
Ya adminsin kurdun murdun beni tamamda oyunlara oyun ekliye ekliye hal bırakmadın bende, bu bünye o kadar heyecan ve hareketi kaldıramaz diyorum ama nerdee birde başıma Puan Para çıkardın cılkım çıkacak rahat edecen sonunda :thinking:

lord_Spartakus :
Psikopatlık derecesinde bir çocuk galiba.. Benim yerimde kimse olmak istemez emin olun.. Bu adam resmen korku odasında oyun oynuyo karartacak hayatımı
zırt pırt korkunç konularla dolduruyo beni dur ben sana günde bir msj atma hakkı veriyimde gör sen :lol2:

Oyun delisi:
bununda nerde ne zaman ne yazacağı belli deil bi bakıyosun bi yerde birilerine bişey yazmış sonra 1 ay yok olmazki ama ya :twisted:

CIVCIV : Yahu aramızda kalsın bu kız post kasmaktan başka bişey yapmıyo. Ya insan hiçmi acımaz arkadaş. Hiçmi demez serveri var bunun çöker möker mazallah
Bi gün kaldırcam o şarkı sözü konu aç butonunu kalcan öyle :lol2:

cr@zy : Ülke dumansız hava sahası istiyor buda Dumanlı hava sahasına çevirdi beni Başka zaman içmez sigara foruma girince içiyor anca, yakacan bigün serverimi ama hadi hayırlıısı :evil:

Fahri : Bu çocuğuda deli dumrul deli edecek sonunda kıyamıyorum ama elden ne gelir Başa gelen çekilir fahri :mrgreen:

Devamı gelicek arkadaşlar :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D puhahahahhahahahaha
güzel olmuş crazy tebrikler :P :P :P :P :P :P
:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
böhühühüühü eline sağlık crazy güzel olmuş :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
cr@zy wrote:Yahu aramızda kalsın bu kız post kasmaktan başka bişey yapmıyo. Ya insan hiçmi acımaz arkadaş. Hiçmi demez serveri var bunun çöker möker mazallah
Bi gün kaldırcam o şarkı sözü konu aç butonunu kalcan öyle

seviyorum abiii ne yapayımmmm!!!!! :lol2: :lol2: :lol2:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
cr@zy wrote:cr@zy : Ülke dumansız hava sahası istiyor buda Dumanlı hava sahasına çevirdi beni Başka zaman içmez sigara foruma girince içiyor anca, yakacan bigün serverimi ama hadi hayırlıısı
E yani bırakmadın gitti şunu cr@zy.. bak bu sigarayı çektiğin her nefeste, ömrümüzden 5 yıl gittiğini düşün... :roll: cidden serverı yakacan ya :D
BIDIBIDI wrote: E yani bırakmadın gitti şunu cr@zy.. bak bu sigarayı çektiğin her nefeste, ömrümüzden 5 yıl gittiğini düşün... :roll: cidden serverı yakacan ya :D

Yaa adminim seviyorum napıyım , bu hayatta her şey ömrümüzden bi kaç yıl götürüyo varsın oda 5 yıl götürsün :) bu aradaaa napıyoruuummm ( SIGARA IÇMEK ÖLDÜRÜR ) deyip üstüme düşen msjımıda veriyorum :wink:

bu arada server'i düşünmeyin alıştı o bana hiç bişeycik olmaz :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:SIGARA IÇMEK ÖLDÜRÜR
bi yandan sosyal sorumluluk mesajı ver

Diğer yandan bu mesajın içeriğini öldür :roll:
cr@zy wrote:Yaa adminim seviyorum napıyım
Valla ne diyim... neyse bişi demiyim... :roll:
daha ne diyeceksiniz adminim siz sigara içmiyosunuzda noluyo sizin ömrünüzdende 5 değil 15 yıl götürdüm ben aynı hesap işte :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:daha ne diyeceksiniz adminim siz sigara içmiyosunuzda noluyo sizin ömrünüzdende 5 değil 15 yıl götürdüm ben aynı hesap işte
evet doğru, bilmiş mod... adminsiz kalınca görürsünüz :cry:
:( öyle demeyiiinnn adminim yaa Allah size hayırlı,uzun ,sağlıklı, mutlu , bol paralı , ve aşk dolu ömür nasip etsin kii benim götürdüğüm 15 yıl ve götüreceğim yılların önemi olmasın ( illa götürücem yani başka yolu yok :bidibidi_msn5: )
cr@zy wrote:öyle demeyiiinnn adminim yaa Allah size hayırlı,uzun ,sağlıklı, mutlu , bol paralı , ve aşk dolu ömür nasip etsin kii

böyle içten ve güzel dua ettin ya , sağol... Bana amin demek kalıyor.. :yahoo51:

sigarayı bırakma kampanyası yapsak , puan versek olmaz mı
:komik:
Olur olur adminim zaten bana puan lazım sigaralı çakmakmı ne vardı puan para alışveriş yerinde onu alıcam :bidibidi_msn5:
Allah'ım bu cr@zynin yüzünden bende başlıcam , sabır sabır.. :bandit:

Şaka yapıyorum , asla öyle bir şey olmaz, sigara içmek sağlığa zararlıdır, sigara kullanmayınız. :roll:
BIDIBIDI wrote: Şaka yapıyorum , asla öyle bir şey olmaz, sigara içmek sağlığa zararlıdır, sigara kullanmayınız. :roll:
Aynen katılıyorum :wink:

Şimdi aklıma bi atasözü geldi ama demiyeceemm yoksa adminim gülmekten hık diye gidiverirsiniz mazallah :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.