Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
admin üyelğimin silinmesini istiyorum
started by efemir
30 September 2009
17-year-old topic
19 Replies
14.074
efemir hayırdır nereye gidiyosun...adminim bazı kişiler başka isimle tekrar görev başındalar, neden bunu farketmediniz acaba.muhammet2002 adlı üyeyi incelerseniz anlarsınız .tıpkı cesur yürek adlı üye gibi bunu neden farketmediniz..efemir in üyeliğini silmeyin.o istese bile çünkü haksızlığa uğrayan kişi o....lütfen yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim ..acillllllll.
arkadaşlar istersem bin tane ayrı isimlede girerim siteye bundan kimene.uyarı almamışım siteden atılmamışım adam gibi takılıyorum burda.burda neler olduğunuda bilmiyorum en son efemir öndeydi gece geldim beni birinci yapmış site.bu ismi kardeşim almıştı.evet onun kıramadığı bir çok oyunu ben oynadım onun yerine.kim olduğumu tahmin etmişsinizdir.etmediyseniz ben söyliim burakcan76000.
ayrıca efemir üyeliğini neden iptal etmek stedi onuda bilmiyorum.beni durup dururken neden günah keçisi yaptınız anlamadım.dikkat ederseniz kimseye tek mesaj dahi yazmadım.lütfen herkes adam gibi oyununu oyansın birilerine çamur atmaktan vazgeçin.ayrıca daha öncede demiştim bir uyrı dahi alsam bu siteye başka ismle dahi girersem namerdim.bazıları gibi yüzsüz değilim emin olabilrsiniz.
rica etsem birileri burda neler olduğunu bana yazabilirmi.ltfn
slm fahri nasılsın. ya burda bişeyler olmuş ama ben anlayamadım bi bilen varsa açıklasın lütfn.
Arkadaşlar adminimiz gelince gerekli görürse gereken açıklamayı gereken kişilere yapar merak etmeyin .
( off bi cümledede anca bu kadar gerekli yazılır
)
( off bi cümledede anca bu kadar gerekli yazılır
)bende gerçekten merak ediyorum..ve adminimizden rica ediyorum bu ayın birincisini efemir olarak değiştirmesini istiyorum..
ve hala bi açıklama yapılmadı gerçekten neler olduğunu merak ediyorum..ben son gün saat 9 da evden çıktığımda efemir epey oyunda öndeydi ve ben gece 12 den sonra gelip baktığımda site beni (muhammed2002) birinci ilan etmişti.bende şaşırdım eğer bi hata yapılmışsa düzeltilmesini rica ediyorum..ben iyi vakit geçiriyorum birincilik çokta önemli değil.
düşünmeniz için biraz zaman vermek isterdik. aylardır bizimlesiniz gördüğüme göre de kimse gitmenizi istemiyor, tabiki biz de gitmenizi istemiyoruz. ortada bir yanlışlık olduğunu da düşünmüyoruz. umarız tekrar isteğinizi gözden geçirirsiniz.
son bir sigara içelim öyle git gideceksen
ne olur yavaş iç yavaş iç dönmeyeceksen
ne olur yavaş iç yavaş iç dönmeyeceksen
betül_42 wrote:Aramızdan bir kişi ayrıldı yani...Efemir bizde sana teşekkür ederiz bu zamana kadar bizimle birlikte olduğun için ama kapımız her zaman açık her zaman bekleriz, bizi unutma
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.