Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Selam nasılsınız..
started by betül_42
24 September 2009
17-year-old topic
14 Replies
11.265
Hoş geldin betül seninde bayramın mubarek olsun
Bu dönemler her zaman durgun olmuştu geçen sene hatırlıyorumda benle tatlı cadı vardık bayramda bile nöbet tutmuştuk kulakları çınlasın
Fahri bu arada oyunlara bi göz attımda size sağlam bi rakip lazım oda ben olmaya karar verdim nasıl sence
Bu dönemler her zaman durgun olmuştu geçen sene hatırlıyorumda benle tatlı cadı vardık bayramda bile nöbet tutmuştuk kulakları çınlasın
Fahri bu arada oyunlara bi göz attımda size sağlam bi rakip lazım oda ben olmaya karar verdim nasıl sence
geldik geldik...
Napıyonuz nasılsınız arkadşlar?
Napıyonuz nasılsınız arkadşlar?
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
e arkadaşlar merhaba, hadi biraz canlanalım... burada sizleri düşünen,bekleyen, mesajlarınızı özleyen bir bidibidi ekibi var... bir sabah, bir öğlen, akşam ya gece... her zaman buradayız..
merhabalar canlarım nasılsınız ııysınız ınsaallah nasıl gıdıyor haayt yaa yaasıyomusunuz sesını solugunuz yok hıc
:)
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
meraba arkadaşlar bende geldim.hepinizin gecmiş bayramı kutlu olsun.ben hep bidibidi ye giriyordum ama kimse olmuyordu.neyse bundan sonra canlanır inş. belliki millet iyi birtatil yaptı.herkes anlatsın tatilde ne yaptığını
ab-ı hayat hoşgeldin..kimin çevrim içi olduğunu bilmediğimiz için paylaşım olmayınca anlaşılmıyor..herkes birilerini bekliyormuş galiba..Siz yeterki burda olun anlanır merak etme..
Benim tatil çok yoğundu tam tatil yapacam derken bi baktım okul başladı..Okulun ilk haftası ders olmaz bende bu hafta tatil yapıyom işte
Benim tatil çok yoğundu tam tatil yapacam derken bi baktım okul başladı..Okulun ilk haftası ders olmaz bende bu hafta tatil yapıyom işte
Parti varmış duyduk geldik arkadaşlar...
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.