LIVE
🏛️ LEGEND Snake War record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Satellite invasion record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
user arinberk New Record! Newsboy
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Selam nasılsınız..

started by betül_42 24 September 2009 17-year-old topic 14 Replies 11.265
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız,geçmiş bayramınız mübarek olsun...Bayramınız tatiliniz nasıl geçti inşaallah iyi geçmiştir..

Uzun zamandır internete giremiyordum...Biraz durgunluk olmuş gibi geldi..Yeni dönem başlıyr hayırlı uğurlu olur inşaallah canlanır..
Sitede kimler var belli değil..
hayırlı akşamlar betül_42.seninde bayramın mübarek olsun.dediğin gibi inşallah yeni dönemde hareketlilik olur :wink: :wink: :wink:
Hoş geldin betül seninde bayramın mubarek olsun :wink:

Bu dönemler her zaman durgun olmuştu geçen sene hatırlıyorumda benle tatlı cadı vardık bayramda bile nöbet tutmuştuk kulakları çınlasın :)

Fahri bu arada oyunlara bi göz attımda size sağlam bi rakip lazım oda ben olmaya karar verdim nasıl sence :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
çok güzel.oyunlardaki mesajlara bi bak istersen :clap: :clap: :clap: :clap: :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46:
neyse ya inşaallah bundan sonra daha iyi olur..Arkadaşlar oyun bölümünden çok forma gelin ya canlanalım artık..
geldik geldik...

Napıyonuz nasılsınız arkadşlar?
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
teşekkür ederim iyiyiz eltaf sen nasılsın...Arkadaşlar site bu aralar biraz durgun ama her zaman böyle değildir siz yeni geldiniz sizin forumda yapmak istediğiniz görmek istediğiniz şeyler varsa söyleyin..Yapmaya çalışalım..
e arkadaşlar merhaba, hadi biraz canlanalım... burada sizleri düşünen,bekleyen, mesajlarınızı özleyen bir bidibidi ekibi var... bir sabah, bir öğlen, akşam ya gece... her zaman buradayız..
merhabalar canlarım nasılsınız ııysınız ınsaallah nasıl gıdıyor haayt yaa yaasıyomusunuz sesını solugunuz yok hıc :):)
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
selvihanım herkes yaşıyor da kimse sesini çıkartamıyor galiba...
Ya adminim biz hazırız herşey hazır da millet gelsin diye bekliyoruz parti yapacaz :)
meraba arkadaşlar bende geldim.hepinizin gecmiş bayramı kutlu olsun.ben hep bidibidi ye giriyordum ama kimse olmuyordu.neyse bundan sonra canlanır inş. belliki millet iyi birtatil yaptı.herkes anlatsın tatilde ne yaptığını :) :) :)
ab-ı hayat hoşgeldin..kimin çevrim içi olduğunu bilmediğimiz için paylaşım olmayınca anlaşılmıyor..herkes birilerini bekliyormuş galiba..Siz yeterki burda olun anlanır merak etme..

Benim tatil çok yoğundu tam tatil yapacam derken bi baktım okul başladı..Okulun ilk haftası ders olmaz bende bu hafta tatil yapıyom işte :P
Parti varmış duyduk geldik arkadaşlar...
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
hoşgeldiniz arkadaşlar ee başka kimse yokmu hani bu kadar mıyız??
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.