LIVE
🏛️ LEGEND Throw it, let's see record held by gülen for 11 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bee Honey Pursuit record held by deli dumrul for 11 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Twente sonucu 'çılgınca' buldu

started by By_Alpos 18 September 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.927
Twente Teknik Direktörü Steve McClaren, Fenerbahçe karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin beklentilerinin dışında bir skor olduğunu ifade etti.

McClaren maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, kendileri için çılgın bir maç olduğunu ifade ederek, ''Bizim için çok çılgın bir maç oldu. 2-1 kazandık, beklentilerimizin dışındaydı. Böyle bir sonuç kesinlikle beklemiyordum'' dedi.

Maçta ilk 20 dakikada seyircinin de baskısıyla zorlandıklarını anlatan McClaren şöyle konuştu:

''Ilk 20 dakika zorlandık, seyirciden çok etkilendik. Ilerleyen dakikada oyuncular sahada büyüdüler, mental olarak geliştiler. 1-0 geriye düştük, ama oyuncularım buna rağmen kazanmasını bildiler, oyuncularımla gurur duyuyorum. Mental anlamda büyük gelişmeler gösteriyorlar. Çok takım burada kazanamadan gidiyor, biz kazandık bu akşam.''

Fenerbahçe'nin hala grubun favorisi olduğunu savunan tecrübeli teknik adam, ''Çok iyi bir tecrübeye sahip. Gruptan bir sonraki turlara çıkma şansı devam ediyor. Bu akşam üzerlerinde stres vardı. Çok iyi yıldızları var. Hepsi bireysel olarak maçı tek başına kazandıracak oyuncular. Bu akşamki anahtar olay bizim takım savunmamızdı. Iyi savunmayla Fenerbahçe'yi durdurduk'' diye konuştu.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.