LIVE
🏛️ LEGEND Catch Ball Wholesale Run record held by ŞİMŞEK for 19 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Scorpion Hunt record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Seyir keyfinin yeni nesli

started by By_Alpos 16 September 2009 17-year-old topic 0 Replies 932
Microsoft ve Tesco, geçtiğimiz günlerde 'sanal DVD'yi duyurdular.

Microsoft'un SilverLight teknolojisi üzerine geliştirilen bu sanal DVD konsepti aslında yeni çeşit bir dijital dosya ve bir DVD'nin tüm özelliklerine sahip.

Tüketicilerin tek yapmaları gereken şey internet üzerindeki sistemden bir DVD içeriğini satın almak. Daha sonra ilgili dosyaları indiren kullanıcılar bu sayede bir DVD'nin içeriğindeki her şeye sahip oluyorlar. Ayrıca sanal DVD internet bağlantısı ile DVD'nin içeriğini güncelleyerek fragman ve benzeri yeni içerikleri de ücretsiz olarak otomatik olarak indirebiliyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Tesco'dan Rob Salter şunları söyledi; "Ilk kez olarak tüketiciler SilverLight'ın sunduğu olanaklar sayesinde DVD kalitesinde dijital filmlerinden çok daha fazlasını alabilecekler".
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.