LIVE
🏛️ LEGEND Superman record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Motorcycle Racing record held by aariif for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Fun Buttons
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

3. Yılımızda Mutluyuz - Sevinçliyiz - Sizinleyiz

started by BIDIBIDI 01 June 2009 17-year-old topic 12 Replies 10.692
Evet bu sene bir şey yapmadık... E artık 3 yaşında olduk... zaman nasıl da geçiyor.. Biz sizleri tanıdığımız için çok mutluyuz...

Daha nice senelere , hep birlikte...
Vay be koskoca 3 yıl oldu..

Bu sitede olmaktan çok mutluyum

Beraber mutlu nice senelere arkadaşlar...
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Vayy demekk 3. yıl olmuş beraber daha nice yıllara ozaman :D

Adminim sizide kutlarım sabrınızdan ve başarılarınızdan dolayı ...

( daha güzel şeyler yazıcaktım ama henüz uyanamadım ben gün içinde bi ara yine yazarımm :bidibidi_msn5: )
demek 3. yılımızdayız

tatlı cadı nın dedigi gibi bende bu sitede olmaktan cok mutluyum

daha nice senelere hep beraber...

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

ne büyük bir gurur bu, tebrik ederim adminim

sabrınız anlayış ve hoşgörünüzle, daha nice senelere inşallah :D
daha nice senelere o zaman ama iyi ki bu siteye üye olmusum :D :D
adminim sizede tesekkürler sabrınızdan dolayı ben olsam bu kadar sabırlı olamazdım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
seviyeli düzgün ve çok hareketli bir site.üye olurken tereddütlü idim zaman geçtikçe tereddütlerimin yersiz olduğunu anladım ve çok alıştım hatta bağımlısı oldum diyebilirim,emeği geçen herkeze çok teşekkürler daha nice 3,13,23,33 (ALLAH)ömür verdiği müddetçe beraber oluruz. :banana: :banana: :banana: :clap: :clap: :clap: :clap: :musicband: :musicband: :musicband:
03,06,2006 tarihinde siteye üye olmak nasip oldu...
Bu sitede olduğum süre boyunca çok sıkıntılı zamanlar geçirdim özellikle sınavlar :evil:...Ama siteye her girdiğimde stres attım eğlendim yorgunluğumu attım ve hiç çıkmak istemedim ama sınavlar yüzünden hiç rahatça giremedim...
Ben çok güzel arkadaşlıklar edindiğimi düşünüyorum...gerçekten hepiniz çok iyisiniz zaten kötü niyetli birinin bu sitede ne işi var benim ki de laf oldu :wink:

ADminim herşey için teşekkür ederim ilk günden beri bu kadar seviyeli olmayı başardığınız için,dürüst ve demokratik olduğunuz için..
Inşaallah bundan sonra da çok güzel başarılara imza atarsınız....
3.yılımızı gördük 30. yılımızıda görürüz inşaallah...

Eeee doğum günümüz kutlu olsun o zaman...^.yılımıza özel 3 farklı pasta yaptırdık hangisini yemeyi arzu ederseniz :P

Çok sağolun arkadaşlar , gerçekten güzel günlerimiz geçiyor , özel , dış yaşantımızdan başka , sizlerle burada buluşmak , eğlenmek , tartışmak , hepinizden bir şeyler öğrenmek çok güzel..

Umarız daha güzel günleri , hep birlikte kayıbsız olarak yaşarız...
adminimize sabırlı demişsinis yaaa o sabır nerden kaynaklanıyo merak ettim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daha nice senelere... :D

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Selaaammm... :D

Butun Samımıyetımle Soyluyorum Sıtedekı Her Degısım Ilerı Atılan Adımlar Hırs Vazgecmeme Duyugusunun Hakım Oldugu Bu Adamı Gercekten Tebrık Edıyorum...3.Yılımız Da Oldu Demek Keske Daha Fazla Gırebılsem Keske Sabahlara Kadar Paylasım Yapabılsem..

Hersey Harıka ..Anasayfa Sahane Olmus.. :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote:Selaaammm... :D

Butun Samımıyetımle Soyluyorum Sıtedekı Her Degısım Ilerı Atılan Adımlar Hırs Vazgecmeme Duyugusunun Hakım Oldugu Bu Adamı Gercekten Tebrık Edıyorum...3.Yılımız Da Oldu Demek Keske Daha Fazla Gırebılsem Keske Sabahlara Kadar Paylasım Yapabılsem..

:arrow: :arrow: :arrow: Stralis sonuna kadar katılıyorum sana..
betül_42 wrote:
sTRaLiS wrote:Selaaammm... :D

:arrow: :arrow: :arrow: Stralis sonuna kadar katılıyorum sana..
Emeklerinize , yaptıklarınıza , sevginize , saygınıza değer veren ve takdir eden birilerinin olması çok güzel. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve daha iyisini yapabiliriz mantığıyla hareket ediyoruz....
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.