sistem hatası mı?hile mi?geçilen bir rekorumda zamana baktığımda olması imkansız bir zaman gördüm 2 saniye DENIZ TOPU KONTROLÜ ilk önce hile sandım ama daha sonra olanlar bana karşı yöneltilen suçlamaları düşündüm ve acaba sistemdemi bir sorun var yoksa 2 saniyede imkansız dedim...neyse kendimi adminin yerine koydum bir an ve acaba sistemdemi bir sorun var,oluyo demekki diyede düşündüm,,,ve sistemmi yoksa hilemi diye bir düşünce takıldı kafama...ve hileysede bu nasıl kanıtlıcak admin..
Kimseyi hilecilik ile suçlayamayız , Sistem hatasından kastımız bi kaç oyundaki eksiklikler ve sonradan yapılan değişikliklerdir.
Şöyle düşünün , bir çürük domatesin , sepetin içindeki tüm domateslere zararı dokunabilir..
Bizim görevimiz 4x4 lük bir sistem oluşturmaktır.
Büyük detaylı projeler üstünde çalışılmaktadır , sizleri gerçekten çok büyük sürprizler bekliyor..
Peki hile mi değil mi?
Bunu siz de çözebilirsiniz , aşikar bir rekabet ve imkansız sonuçlar 3 ten 5 ten fazlaysa bu bir suistimaldir.
Bizim açımızdan bakarsanız , Çok Özel kodlamalarımızla , kendi ÖZEL Sistemimiz kuruludur , siz bize yeterki oyun , oyuncu adları ve şüphelerinizi bildirin...
Bir kaç oyundan kaynaklı , oluşabilecek bu tür durumlarda Hile kelimesi yerine Suistimal kelimesini kullanabiliriz.
ve Bu şekilde suistimal eden oyuncuları ise Oyun Galerisine almamak en iyi çözümdür..
Ayrıca Oyun Bölümümüz Ana sayfamızda çok detaylı olarak yerini almıştır ve bu devam edecektir..
Oyun Puanlamalarına Ağırlık verilecektir...
Sizlere gerçekten güzel bir hizmet verdiğimizi düşünüyoruz , bu hizmeti daha da mükemmelleştireceğiz... Bunun için vargücümüzle çalışıyoruz...
Ayrıca Şununda farkındasınız umarım , Oyun Galerimizin son aylar içinde durmadan yükselen bir grafiği var
ve günde binlerce oyun oynanıyor , binlerce oyunun kaydını incelemek , sizlere hizmetlerimizi geciktiriyor , bu yüzden sizlerden Oyun Adı , Oyuncu ve şüphelerinizi söylemenizi istiyoruz..
Ayrıca DENIZ TOPU KONTROLÜ , 1.likler silinmiştir..
binlerce oyun içerisinde bi kaç oyunun sistemden dolayı problemli olması çokta önemli değil.fakat benim bahsettiğim yüzlerce oyundaki imkansız sonuçlar.üşenmedim bir çok oyunun saniyesini tuttum topladım böldüm çıkardım ve imkansız sonuçlar var. matematiğe ters yani..benim önerim önümüzdeki ay tüm zamanlarında sıfırlanması ve adil bi şekilde tatlı rekabetin olması..yinede karar sizin saygı duyarım.
ayrıca sıla ve mavera nın da bu abartılı skorlardan dolayı siteden uzaklaştığını tahmin ediyorum. ve kimsenin bu güzel ortamda bu güzel sitede parazit yapmaya hakkı yok.lütfen ihaleye pardon rekabete fesat karıştırmayalım :gözkırpma>
burakcan76000 wrote:binlerce oyun içerisinde bi kaç oyunun sistemden dolayı problemli olması çokta önemli değil.fakat benim bahsettiğim yüzlerce oyundaki imkansız sonuçlar.
bu bir kaç oyunun , diğer oyunlara etki ettiğinin farkındayız..
Emin olun en iyisi için çalışıyoruz ,
sizlerde bizlere bu tür sorunları söyleyerek yardımcı oluyorsunuz.. Teşekkürler..
burakcan sen kendi rekorlarına bak herkesin iki üç dakikada geçtiği rekorları sen daha kısa sürede geçmişşin tüm zamanlarını
benim dün yaşanan olaydan sonra merak etiğim burda neye dayanarak adminin karar vereceği,ben kimseye hileci demek istemem bana sende dedin diğer kişilerde..2 saniyede skor geçilmiş oyunda hilemi yapılmış sistemdemi sorun var..adminin suistimal yapılıp yapılmadığını nasıl anlıyacagı,dün bende mum söndürmeyi kimse geçemez dedim mevara su geçmiş,,,demekki senin düşüncenle yola çıkmak mantıksız..olmucak geçilmicek oyun yok,,,
leon çok zeki çok yetenekli olabilirsin ona bişey diyemem benim dediğim zamanla alakalı oyunlar..ve bir çok skorun çok mantıksız kabul et mesela hedefli amerikan futbolunda küsürat olmaz attığın top 100 atamadığın -50 olarak puana yansır ve senin skorun 2556..top mdüşürmeme oyununda toplam süre 195 sn senin rekorun 10 yani bir topu 19 sn de gol etmen gerek buda imkansız.bunlar sistem hatasıysa benide bulmasını isterim. gooslasher oyununda 1300 imkansız bi rekor zaman yetmez yani..
bir tek oyunda bi hata gördün ortalığı yıktın senin bir oyunda gördüğünü biz yüzlerce oyunda gördük bırakta sitem edelim biraz. senin rekorunu kırdığın oyunlara dokunmuyorum bile çünkü kırmayacağımı çok ii biliyorum boşuna zaman kaybı olur
burakcan76000 wrote:ayrıca sıla ve mavera nın da bu abartılı skorlardan dolayı siteden uzaklaştığını tahmin ediyorum. ve kimsenin bu güzel ortamda bu güzel sitede parazit yapmaya hakkı yok.lütfen ihaleye pardon rekabete fesat karıştırmayalım :gözkırpma>
Evet burakcan tam isabet bi yorum yapmışsın.Uzun zamandır oyunlara girmiyorum sadece oyunlarda değil siteye girmiyorum.Çünkü oyunları artık haşat ettiler sevgili adminim kusura bakmayın ama sizde çok güzel yol açtınız bu duruma afedersiniz bunu söylediğim için ama düşüncem bu!Şu oyunlara bi baktım aman ALLAHIM o ne skorlar öyle bunları hiç mi görmüyosunuz?Aslında görüyosunuz...
Neyse sizin uğraşmadığınız skorlarla ben uğraşcak değilim gerçekten gına geldi.
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
eeeeeeeeeeeeee herşey sırayla senin bize yaşattıklarınıda başkalrı sana yaşattı valla siteye gelmediğine hiç üzülmüyorum bir çok arkadaşım gibi.
ayrıca leon artık hile yapmıyor onun hile yapmasının tek nedeni adminin dikkatini çekmekti.
leon admine birkaçkez sılanın oyunlarından bahsetti admin dikkate almayınca böyle bir yola başvurdu ve de işe yaradı bütün site çok rahatız .
bu arada burakcan incelenmesini talep ettiğiniz oyunları incelersen sıla ve maverasunun da leon gibi birçok sistem hatası oyunu bildirdiğini göreceksin admin herşeyin en iyisini bilir demekki oda leonun hile yapmadığına karar verdiki leon burda....................................................
Peki arkadaşlar , demek ki iyiniyet işe yaramıyor , demek ki oyun eğlenmek için oynanmıyor , demek ki haksızlık yapılıyor bunların hepsini tutulan günlük kayıtlarımızla inceleyeceğiz...
Ve Bidibidi Premod Olarak Kullandığımız Forum sistemimizde bu yönde uzun soluklu ve SADECE Bidibidi Özel Forumunu kullanan siteler için ÇOK ÖZEL BIR SISTEM HAZIRLAYACA?IZ..
Çalışmalar uzun süredir devam edyor , 1 aylık süreç içinde çok şeyin değişeceğine inanıyoruz..
Puana dayalı bir altyapı ile köklü değişikliklere gidilecek ve sistem Bidibidi Özel Oyun Kontrolü ile takip edilecek...
Ve bu şekilde bizim emeğimizi ve oyuncuların emeğini suistimal eden hiçbir oyuncu Bidibidi.com Oyun Galerisine Alınmayacaktır..
Bize sorunları düzeltmemiz için biraz zaman ve destek veriniz..
Bidibidi.Com Özel insanların bulunduğu bir yerdir ve biz de tüm üyelerimize Özel davranmak için elimizden geleni yapmaktayız...
BIDIBIDI wrote:
Ve Bidibidi Premod Olarak Kullandığımız Forum sistemimizde bu yönde uzun soluklu ve SADECE Bidibidi Özel Forumunu kullanan siteler için ÇOK ÖZEL BIR SISTEM HAZIRLAYACA?IZ
Puana dayalı bir altyapı ile köklü değişikliklere gidilecek ve sistem Bidibidi Özel Oyun Kontrolü ile takip edilecek...
Ve bu şekilde bizim emeğimizi ve oyuncuların emeğini suistimal eden hiçbir oyuncu Bidibidi.com Oyun Galerisine Alınmayacaktır..
efemir senin görüşüne saygı duyarım ama leonu savunmana anlam veremiyorum istediği zaman istediği rekoru kırabilir çünkü elinde böyle bir sistem var şimdi onun oynadığı oyunları oynamak ne kadar zekice olur ki.. nasılsa tekrar kırar..ben bu sisteme oyun ağırlıklı takılıyorum ve o yüzden hiç oyun zevkim kalmadı.dolayısıyla rekabette söz konusu olamaz. ayrıca hile yaparak adminin dikkatini çekmek ne kadar doğru bi davranış sence...burdaki arkadaşlara saygısızlıktır bence.
Efemir sen galiba skorlarını geçmemi özledin konuşmalarına bakılırsa tekrar gelebilirim bi engelim yok yani
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
burakcan senin anlattığın olayı biz aylarca yaşadık sıla tarafından biz diyorum çünki bir çok arkadaş bu olaydan rahatsızlık duymuşduk ben burda kimseyi savunmuyorum.
en çok oynayanlar listesinde en başta ben vardım çok oyun oynuyordum ama sıla sağolsun seninde dediğin gibi skor falan bırakmıyodu bende oyunlardan soğudum sen bana leonu savunma diyorsun aynı şeyleri yapan sılayı neden sen savunuyosun
efemir bu işi babamda yapsa savunmam.ben daha önceki durumunuza tanık olmadığım için sıla hakkında yorum yapmadım.ben siteye geldiğimde ay birinciside tüm zamanlarda sıladaydı..bahzettiğin olay ben siteye gelmeden önce olmuş yani..eğer sıla o zamanlar hile yaptıysa ve biride çıkıp onun hilesini darmadağın ettiyse durum dahada vahim demektir..
beni kimse yanlış anlamasın ltfn ben sadece burda çok güzel bi ortam var bu ortamın bozulmasını istemeyen bi üyeyim..kimsenin umrunda olmaz biliyorum ama çokta olsa bu kadar strese gireceğime bir daha girmem olur biter.inanın 4 yıl sürekli takıldığım bi siteyi terkettim bu siteden dolayı.. bütün boş zamanım burda geçiyor.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.