LIVE
🏛️ LEGEND Hypik record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND World Rock Hunter record held by gülen for 14 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Windows7;ye Geçmeden Önce

started by cr@zy 11 May 2009 17-year-old topic 0 Replies 936
Bilgisayar sisteminiz Windows 7 işletim sistemini kaldırabilecek güçte mi? Bunun cevabı çok kolay. Microsoft’un yeni çıkardığı bir uygulama ile sisteminizi Windows7’ye uyumlu olup olmadığını test edebiliyorsunuz.

Yazılımın adı Windows 7 Upgrade Advisor Beta. Yazılımın yaptığı iş ise sisteminizde bulunan donanımlarının Windows 7’ye uyumlu olup olmadığını test etmek. Yazılımın yaptığı diğer bir iş, sisteminizde kurulan programları da test etmesi. Bu sayede sürekli çalıştığınız bir programın Windows7’ye uyumlu olup olmadığını görebilirsiniz.

Bu yazılım, sistemi donanım ve yazılım uyumluluğu için tarıyor.

Bu yazılım 6 MByte büyüklüğünde. Çalıştırmak içinse Windows 7, Vista ve Windows XP SP2 işletim sistemlerinden birine sahip olmanız gerekiyor. Sisteminizde elbette .NET Framework 2.0 eklentisi de kurulmuş olması şart. Tüm bunlar sağlandığında Windows 7 Upgrade Advisor Beta sisteminizi birkaç dakika içinde esir edecektir. Ardından da ayrıntılı bir rapor ile karşınıza çıkacaktır.

Sonuçlar ayrıntılı bir şekilde gösteriliyor.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.