LIVE
🏛️ LEGEND White Bear In The Air record held by punısher for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Matchum record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Nisan 2009 Flash Oyunu Birincisi >> burakcan76000 << Oldu

started by BIDIBIDI 02 May 2009 17-year-old topic 20 Replies 14.247

Nisan 2009 için ,

Ay Birincisi ,

burakcan76000 adlı üyemiz oldu

Kendisini can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla

Ayrıca bir etkinlik nedeniyle , skorlamızı 3 gün gecikmeli açıkladık , bu yüzden burakcan76000 den kusurumuza bakmamasını istiyoruz...
Tebrikler burakcan76000
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Bir tebrik daha :wink:
Tebrikler burakcan76000 helal olsun :yay: :clap: :clap: :clap:
:evil: tebrik eder başarılarının devamını dilerim :twisted:

:twisted: inşallah en yüksek ay birinciliğini bırakırlar sana :evil:

:evil: son yorumunu okudum kaçtene rekorunu geçmişler bir saatte hayırlısı :twisted:
SEVGIYLE

KAL
Burakcan tebrik ederim :wink: Bak günahını aldın adminimizin niye birinci olamadım diye ben dedim bi açıklaması vardır :roll:

TEKRAR TEBRIK EDERIM....

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
tebrikler burakcan76000

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Tebrikler burakcan :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46:
tebrikler burakcan başarılarının devamını dilerim...
arkadaşlar hepinize çok tşkr ederim saolun.kusura bakmayın yeni gördüm msjı oyunlardan başımı kaldıramıyorum :) admin kardeş ben özür dilerim bi an telaşlandım yoksa emeğim boşamı gitti diye boşuna günahınızı aldım.hepinize saygılar:)
Hele şükür burakcan biraz daha yazmasaydın oyunlara girip sana yorum yazacaktım biraz forumada bak arada olmazki ama böle alcam tüm skorlarını elinden bak :wink: :bidibidi_msn5:
Ana sayfamızın değişmesiyle ay birincilerinin avatarları artık 1 ay boyunca ana sayfada da yayınlanacaktır..

Böylece ilk avatarımız burakcan76000'ın avatarı orada yayınlanmaktadır..

cr@zy biliyorum çok ayıııp diyeceksin ama forumlarda henüz acemiyim çözmeye çalışıyorum idare et : :oops: 1 yıla kalmaz olayı tam çözerim :)
Neeee bir yıla kalmaz çözerimmi :shock: yok ben bunu yanlış okudum dimi burakcan bence sen forumu gezsen 2 günde çözersin dur bu ayda 1. olda bi dahaki aya çözmede o zaman görüşcezz :bidibidi_msn5:
tebrikler burakcan başarılarının devamını dilerim :bidibidi_msn44: :yahoo60:
cr@zy bu ay birinci olmak için senin bazı rekorlarını kırmak zorundayım müsaden olursa tabi :lol: çünkü tüm zamanları bana ait olan bi kaç rekorumu kırmışsın :twisted: ha bu arada çok tşkr prenses
Kır bari burakcan napıyım takıntılı oyunlarımın nasılsa tüm zamanları bende :bidibidi_msn5:
demi yani, hem sen napacaksın oyunu sen burda baş tacısın ve hep öyle kalacaksın. bırak oyunların stresini biz çekelim :)
Olmaaazzzz ben bu ay geçsin diye bekliyorum bi dahaki ay rakibinim burakcan skorlarımı vermicem :bidibidi_msn5:
yok ben sana rakip falan olmam önümüzdeki ay sen oyunlara geçtiğinde bende forumda zaman geçiricem burası daha iyi ya ne işim var oyunlarda..şimdiye kadar hiç bakmamıştım çok ayıppp valla :lol: bide bu acemi üye sıfatından kurtulsam tamamdır.:oops:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.