LIVE
🏛️ LEGEND If I Were a Scarecrow record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball Shooting record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

6 kez evlendi 5 eşi hayatını kaybetti

started by tatlı cadı 30 April 2009 17-year-old topic 4 Replies 3.825
Samsun'da yaşayan Hasan Ünlü isimli vatandaş evinde ölü olarak bulundu. Ünlü'nün, daha önceki 4 kocası kalp krizi ve beyin kanamasında ölen Gürcistan uyruklu eşi, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı...

Olay Belediyeevleri Mahallesi Akçay Sokak Sancak Apartmanı 26 numaralı evin ikinci katında meydana geldi. Eşinin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, 81 yaşındaki Hasan Ünlü'yü banyoda kanlar içinde buldu.

Başına sert bir cisimle vurularak öldüğü anlaşılan yaşlı adamın Gürcistan asıllı Türk vatandaşı Leila Ünlü(59) ile 2 yıl önce evlendiğini belirledi. Ceset, savcılık talimatıyla otopsi için Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken polis de araştırmasına başladı.

Ünlü'nün kafasına sert bir cisimle vurulduğu bu nedenle de beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği ihtimalini değerlendiren polis, Gürcistan uyruklu eşi gözaltına aldı. Leila Ünlü, götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğünde Cinayet Masası ekiplerince sorgulanmaya başlandı. Soruşturmayı derinleştiren polisler ilginç detaylara ulaştı.

Polis, yaptığı araştırmada Leila Ünlü'nün daha önce 5 kez evlendiğini belirledi. Leila Ünlü'nün 5 evlilikten 4'ünü Türkiye'de yaptığı, eşlerinin tamamının da kalp krizi ve düşme sonucu beyin kanamasıyla öldüğü ortaya çıktı. Öte yandan sorgusu süren Leila Ünlü'nün ise konuşmama hakkını kullandığı öğrenildi.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Herşey ortada zatenn 5 evlilik 4 ü kalp krizi yada düşme
Allah Allah bu kadın ya hep kalp hastalarını bulmuş yada yürümesini bilmeyenleriii :roll:

söylesinlerde aman bi daha evlenmesin bu kadın yaa

böyle giderse türk erkeklerinin soyu tükenir gibime geliyo :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi wrote:böyle giderse türk erkeklerinin soyu tükenir gibime geliyo
Banada öle geliyor:)
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
cr@zy wrote:Allah Allah bu kadın ya hep kalp hastalarını bulmuş yada yürümesini bilmeyenleriii

süper bi yorummmmm

bencede :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.