LIVE
🏛️ LEGEND sunbeam record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bomb Throw Away record held by onnumara for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bIdIbIdI.com la Dest-i Izdivaç

started by tatlı cadı 08 April 2009 17-year-old topic 10 Replies 9.430
Mekan hazır artık evlenmeyen kalmasın diyoruz

Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
evet bekar üye kalmasın evlenmek isteyenler bIdIbIdI.com la Dest-i Izdivaç için tatlı cadıya müracat edebilirr düğün tarihi belli olan arkadaşlarda düğünlerini bIdIbIdI düğün sarayında yapılması için benle görüşsün şimdiden hayırlı olsun arkadaşlarr :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
( bu arada tatlı cadı gelinle damat resmine bittim :bidibidi_msn5: )
cr@zy wrote:( bu arada tatlı cadı gelinle damat resmine bittim
Benimde çok hosuma gitti.Aslında gelin damat resimleri bırakıp üye nickleri verecektim ilk olarakta fatihle&sahar olsun diycektim ama kameraman sensin görüntüler senden :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
yaww siz nie bu kadr evliliğe taktınız tamam yaf evleniyorum :mrgreen:
bu arada resme bayıldım çok güsel :D :arrow:

evet yaa bencede resim çok güzelmiş :lol:
cr@zy wrote:( bu arada tatlı cadı gelinle damat resmine bittim )
bende ya resime bayıldım cok güzel :D :D :D :D

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

evet resim cok qüselmiş :D :D
bu arada bende evlenmek istiyoruuuum :oops: :oops: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
serkan sen buraya yazmışsın zaten yaa pardon ama esmer kumral onuda yaz barii :bidibidi_msn5:
mümkünse ilk tercihim sarısındır sarısınları cok severimde :lol2: :lol2: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
kayıtlara geçmiştir serkan meraklanma en kısa zamanda sana münasip bir sarışın bulluruzz :bidibidi_msn5:
tamam ben beklemedeyim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: cok sadıktır deyin basını yerden yukarıya kaldırmazmıs deyin beni tarif ederken :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.