LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

cr@zy doğum günün kutlu olsun

started by BIDIBIDI 31 March 2009 17-year-old topic 39 Replies 25.249
bir bir gelip geçerken bir ümitle seneler
gözlerinde olmasın kederden bir damla yaş
kabarsın duyguların,kalmasın bahaneler
yeni yılda yeni yaş,aşk getirsin arkadaş

işin,gücün rast gitsin,sağlık sıhhat yerinde
uyanırsa hislerin saklama hiç derinde
nasıl olsa olacak elbet günün birinde
yeni yılda yeni yaş huzur getirsin arkadaş

zamanı geldiğinde sende sevgiye eğil
dostlarında arama ihanete bir meyil
yanlış anlama beni,bu bir beddua değil
yeni yılda yeni yaş tüm özlediklerini getirsin arkadaş

.....doğum günün kutlu olsun.....
canım kusura bakma biraz geç oldu ama birşeyler yazmadan geçemedim görünce..doğum günün kutlu olsun.nice yıllara...umarım herşey istediğin gibi olur cr@yz.....
bey_mer wrote:
yeni yılda yeni yaş tüm özlediklerini getirsin arkadaş

.....doğum günün kutlu olsun.....

Amiinnn canımm çok sağol çok güzeldiii :wink:
kahraman wrote:canım kusura bakma biraz geç oldu ama birşeyler yazmadan geçemedim görünce..doğum günün kutlu olsun.nice yıllara...umarım herşey istediğin gibi olur cr@yz.....

Sağol canımm Allah razı olsunn çok teşekkür ederimm :D :D
Cr@zy Siteye artık fazla gelemediğim için daha yeni gördüm geç oldu ama DO?UM GÜNÜN KUTLU OLSUN..... :wink:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
teyziş doğum günün kutlu olsun.kusura bakma 1 haftadır pc nin başına oturamıyom.vay bee demek bir yaş daha yaşlandın haa. :D kim derdi teyze bi yaşına daha girecek.ya o değilde zaten bir ayağı çukurdaydı teyzemin heralde şimdi öbür ayağı da girmiştir. :D :D
aman kendine dikkat et teyze.sakın gideyim falan deme haa :D :D
şaka şaka.

benim güleç yüzlü teyzem iyiki doğdun, iyiki varsın, seni iyiki tanımışız.nice senelere.en kötü günün böle olsun.

No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:teyziş doğum günün kutlu olsun.kusura bakma 1 haftadır pc nin başına oturamıyom.vay bee demek bir yaş daha yaşlandın haa. :D kim derdi teyze bi yaşına daha girecek.ya o değilde zaten bir ayağı çukurdaydı teyzemin heralde şimdi öbür ayağı da girmiştir. :D :D
aman kendine dikkat et teyze.sakın gideyim falan deme haa :D :D
şaka şaka.

benim güleç yüzlü teyzem iyiki doğdun, iyiki varsın, seni iyiki tanımışız.nice senelere.en kötü günün böle olsun.

Yaa varyaa fatihh böyle bi kutlama msjımı olurr sayende öbür ayağımda çukura girdii :bidibidi_msn5:
Şaka biyanada doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki tanımışım sizlerii inş hep beraber daha nice doğum günleri kutlarızz :wink: :D
ya teyze anasayfaya nolmus yaa
forumdan kısa kısa kısmı yok gözükmüyor.sizde de mi öle yoksa sadece bana mı öle.

bu arada bu yiğenin 10 gün sonra bidaha foruma giremeyecek.taaki belki 6 belki 12 ay sonrasına kadar.cok üzgünüm o yüzden.sizi hiçbir zaman unutmayacam. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
No Mercyyyyyyyyyyy
iyki doğdun... iyki varsın... iyki seni tanıdık ve iyiki bizimlesin...

Doğum günün kutlu olsun.. mutlu ol senelerce...
Oyyy beni yine mutlu ettiniz adminim yaa bende iyiki sizi tanımışım sizde iyiki varsınız cok teşekkür ederim adminimm :wink: :D
doğum günün kutlu olsun crazy nice senelere inş..mutlu.huzurlu sevgi dolu bir ömür geçirmek duasıyla

Doğum günün kutlu olsun cr@zy...

Bizimkinide bi hatırlayan olsa :wink:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Çok Teşekkür Ederim Canlar :D

Aminn betülüm Insallah hep beraber daha nice doğum günleri kutlarız :wink:
Inşaallah canım.... :P :P
iyiki doğdun :bidibidi_msn11:
Bugün Senin Doğum Günün...

Nice Mutlu Yıllara, Sevdiklerinle Birlikte...

Hayatta hep gül hep mutlu ol...

Bugüne dair güzel planların vardır umarım...

Doğum Günün Kutlu Olsun...
Crazy canım doğum günün kutlu olsun uzun zamandır görüşemiyoruz..Nasılsın iyisindir inşaallah..
Yeni yaşında çok mutlu olursun..Daha nice nice yıllara diliyorum sevdiklerin birlikte bir ömür mutlu huzurlu ol :)
Oyy kıyamam ben sizeeee cok teşekkür ederim adminim adminimm o güzel dilekleriniz için :D

Betülcüğüm cok teşekkür ederim evet uzuuunnn zamandır görüşemiyoruz ayran içtik ayrımı düştük dicem ama ben size hep kahve içirdim sitede yaa ayrı düşmememiz lazım sonucta o kadar hatrım var dimi beno kahveleri boşunamı yaptım köpüklü köpüklü :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:kahveleri boşunamı yaptım köpüklü köpüklü
Yok canım... Bir kahvenin 40 yıl hatırı var tabi... Bir kahve yapıp 40 gün ortadan kaybolmuşsunuz çok mu... :D :D
BIDIBIDI wrote:
cr@zy wrote:kahveleri boşunamı yaptım köpüklü köpüklü
Yok canım... Bir kahvenin 40 yıl hatırı var tabi... Bir kahve yapıp 40 gün ortadan kaybolmuşsunuz çok mu... :D :D
:lol2: :lol2: :lol2: katılıyorum..
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.