LIVE
🏛️ LEGEND Classic Centipede record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Crazy Castle record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Halk 'One Minute' dedi

started by denizindibi 30 March 2009 17-year-old topic 9 Replies 4.347
Halk 'One Minute' dedi
30 Mart 2009 Pazartesi
Seçimin galibi de kaybedeni de AK Parti oldu. Yine birinci parti çıktı ama oy yüzdesinde şok yaşadı. Halk 'One Minute' dedi.

Bu seçimin galibi de kaybedeni de AK Parti oldu. Kazandı çünkü yine birinci parti oldu. Kaybetti çünkü AK Parti, psikolojik barajın bile altına indi ve yüzde 40'ın altına düştü. Türkiye genelinde yüzde 39 oy aldı.

Seçimlerin halk nezdindeki mesajına gelince; Vatandaş AK Parti'ye "ONE MINUTE" dedi... Ama "BIR DAHA GELMEM" demedi... Tabi ki şimdilik...

Aslında bu tabloyu ne AK Parti, ne de meydanlarda Erdoğan'ı oy oranı konusunda sıkıştıran CHP tahmin edebildi.

CHP lideri Baykal, "AK Parti'nin bu seçimde başarılı sayılabilmesi için yüzde 52 oy alması gerekli" demişti.

Erdoğan ise daha makul bir oran söylemiş ve 2004 yerel seçimlerini yani yüzde 42'yi baz aldıklarını söylemişti.
:deal: herşey ortada halk onamı yoksa başkalarınamı one minute dedi acaba eee nediyim kıskananlar çatlasınnn :lol2: :lol2: :lol2:

%47 lerden %39 lara düşen bir iktidara acaa one minute

dememişte ne demiştir acaba, anlamıyorum sonuçları

göremediniz galiba :roll: :roll: :roll:

haketsinler herkes ayakta alkışlar türk milleti nankör değil

iktidara getiren bizsek indirende biz oluruz dedi halk

sonuçta bu düşüşü önleyebilecek bi iktidarsa

gelsin önlesin bizde alkışlayalım ozaman :roll: :roll:
sen chplisin galiba ama ben sana bişi söliyimmi onların başa geldiği günleride elbet göreceğiz işte o zaman bunları tartışalım derim ben ama işallahta gelemeyecekler halk neyin ne olduğunu bildiği için melih gökçeyi ve diğer başkanları seçti lafla peynir gemisinin yürümediğini herkes biliyor doğuyu dtpnin almasının nedeninide anlamayacak seviyede olmadığını sanıyorum yani sen beni anladın denizindibi

canımıniçi hangi partiyi tuttuğunun ne önemi var,

sonuç itibariyle halkın iradesi söz konusu,

çekyat, buzdolabı, çamaşır makinası yada makarna dağıtmak yerine

"kriz hamdolsun bizi teğet geçti" demek yerine

ülkenin gerçeklerini gözardı edenler, işsizlik yok diye

halkla dalga geçenler, çiftçiye "ananıda al git" diyenler

savaşlarla bağımsızlığını kazanmış, milyonlarca mehmetçiğin

kanı ile alınmış bu topraklarda vatani görevini yapan mehmetçiğe

-ki kendi oğlu yangelip yatarken, çürük raporu alırken-

" askerlik yan gelip yatma yerideğildir" diyen bir zihniyet

üstüne üstlük devlete ait bütün kamu kuruluşlarını özelleştirip

işçinin memurun elinde 1 ekmek parası bile bırakmayıp sonrasında

" kredi kartı borçlusu memurlar yada işçiler dürüst değildir" diyen

bir zihniyetten bahsediyoruz, artık halkın gözleri açıldı sanıyorum

bu düşüş önlenemeyecek ve gerisi gelecektir, ben buna

inanıyorum ve atatürk ve milyonlarca şehidin, mehmetçiğin

kanlarının son zerresine kadar akıtıp savaşarak kurduğu

bu ülkeyi eninde sonunda gerçketen halkın dilinden anlayan

ve aldığı oy karşısında şımarmayan birileri yönetecektir

eminim ve türk gençliği ata'sının onlara emanet ettiği

bu cumhuriyeti ilelebet koruyacaktır :roll: :roll:
canımın içi sana tek bişi diycem senin gibi düşünen oturduğum yerde elime paramda ekmeğimde gelsin diyen insanlar o lafları hak ediyor hiç kusura bakma diğerleri ne yaptı bu güne kadar ne faydaları oldu vatana millete hiç kocaman bi hiçççççç dimi adam doğru diyo sen kredi kartını doldur sonra faizini bile ödeyeme sonrada yok devlet yok millet kherkez ayağını yorganına göre uzatsa krizde olmaz işsizlikte ama yok bizim türk milleti fazla çalışmaya gelemez olurmu maz allah biyerleri falan eksilir...avrupa diyip duruyoruz ama onların yaptıklarının üçte birini yapmıyoruz adamlar sistemli çalışıyo bizde o devletin yaptıkları yapılsa ana avrat dümdüz giderler dimi çünkü bizim milletimiz istiyoki ben aşkam 6da evimde olıyım ama param çok olsun rahat yaşıyım devlet bana baksın yokya varmı öyle yağma tayyip çokta güzel demiş hak etmişler ben olsam bende aynı lafı söylerdim hatta dahada fazlasını kimse kusura bakmasın hoş ortada kusurda yokda işta laffff :!: :!: :!:
sen daha dur bu daha güzel günlerin bu vatanı atatürkten kalan emanet olan bu vatanı mehmehçiğin kanını canını feda ettiği bu vatanı yakında şerefsiz teröristler :evil: bile yönetecek evet doğru diyosun aslında halk uyandı :evil: bu nasıl uyanmaksa atamdan kalan dediğin vatanı teröristleree emanet ediyo bu halk :!: :!: :!: zaten bazılarının istediğide bu kürdistana hoş geldinizzzzz :evil: :evil:

denizindibi hangi partiden olursan ol bu beni ilgilendirmez...sonuna kadar saygı duyarım..
bu ülkenin başında şu olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğimiz hiç kimse yok..çünkü hepsi kötü biz anca kötünün içinden iyisini seçebiliriz..
hepsinin hataları oluyor ama hataların büyüklüğüne bakmak gerek..ve bu hataların yanında hiç bir iyiliği oluyormu olmuyormu ona bakmalıyız..

eğer kendimizi parti kabugundan çıkartıp genel bir gözlem yaparsak tüm önyargılarımızı bırakırsak kimin daha başarılı olduğunu görürürüz....
bu zamana kadar her partinin başkanlığını gördük ve Allah için bi düşünün ön yargıları bırakında bi düşünün...

Bu ülkede en kolay çaloşan insanlar MEDYA'da çalışanlar..
o kadar kolay malzeme buluyorlar ki,
"Başnakan şunu dedi".."Başbakan bunu dedi."
tamam Başbakan bunu demişte niye demiş neden konuşmanın hepsini ele almıyorsun...muhalefet olmak çok kolay arkadaşlar lütfen bide hükümet olmaya çalışın..her zaman kolaya kaçıyoruz..
Adamın biri Kur'anda namaza yakaşmayın diyor demiş..ama kuran da içkiliyken namaza yaklaşmayın diyor..
her zaman işimize gelen yeri anlıyoruz,cımbız kullanır gibi kelimeleri teker teker seçiyoruz..

Atamızın emanetine sahip çıktığımızı düşünmüyorum..Atatürk laik bir ülke bıraktı bize....ben şuanda laik bir devlet olduğumuza inanmıyorum...Eğer gerçekten bu ülkede Atatürkün düşünceleri uygulansaydı bu ülke bu halde olmazdı..ve şuanda Atatürk'ü dilinden düşürmeyen insanlarda onun sayesinde biryerlere gelmeye çalışanlar..ben o insanların gerçekten Atatürkü sevdiklerine onun düşüncelerini savunduklarına inanmıyorum..

ayrıca bey-mer mesajlarını alıntı yapmak isterdim ama çok uzun olacak..tüm sözlerine sonuna kadar katılıyorum...

neyse arkadaşlar bu kadar siyaset konuşmak yeter heralde...Halk kime "dur" demiş kime "size inat devam " demiş bunu görüyoruz...bu kadar konuşmaya gerek yok bizim konuşmamız hiç birşeyi değiştirmeyecek seçimlerde hakeden kimse o kazandı zaten..
o kadar beyaz eşya dağıtıldı eğer halk bunlara kanacak olsaydı oylarını dtp ye vermezdi..herkes herşeyin farkında inişler çıkışlar hera zaman olur ama önemli olan düşmemek her şeye rağmen ayakta kalabilmek...
betül_42 wrote:eğer kendimizi parti kabugundan çıkartıp genel bir gözlem yaparsak tüm önyargılarımızı bırakırsak kimin daha başarılı olduğunu görürürüz....
bu zamana kadar her partinin başkanlığını gördük ve Allah için bi düşünün ön yargıları bırakında bi düşünün...
...
işte söylemeye çalıştığım bu, artık önyargılardan

kurtulmak zorundayız, :gözkırpma>

ben particilik yapmıyorum, ama düşünülmesi gereken o kadar

çok şey varken insanların karsı görüşleri dinlemeden yada

duymazdan gelerek yaptığı yorumlara üzülüyorum

hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, iyi şekilde yönetilmek bizimde

hakkımız ama karşıt görüşlere kulak tıkamayla hiç kimse

bir yere gelemez ben bunu savunuyorum, medyayı yada

halkı susturmak değil önemli olan, iş ki yönetimini yaptığın

bir ülkeyi aydınlığa taşımaktır kanımca zor olan

evet biz kolaya kaçıyoruz ve medyayı ve açım diyen insanları

ve işçiyi ve memuru ve halkı susturuyoruz yönetim

olarak, eleştiriye açık değiliz, eleştirilerek yanlışlarımızı

görmeye onların üzerine eğilmeye açık değiliz, heryanımız

içimiz dışımız şiddetle yüklü, üslubumuz buna yönelik :!: :!:
[quote="betül_42"]
denizindibi hangi partiden olursan ol bu beni ilgilendirmez...sonuna kadar saygı duyarım..
bu ülkenin başında şu olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğimiz hiç kimse yok..çünkü hepsi kötü biz anca kötünün içinden iyisini seçebiliriz..
hepsinin hataları oluyor ama hataların büyüklüğüne bakmak gerek..ve bu hataların yanında hiç bir iyiliği oluyormu olmuyormu ona bakmalıyız..

Bu ülkede en kolay çaloşan insanlar MEDYA'da çalışanlar..
o kadar kolay malzeme buluyorlar ki,
"Başnakan şunu dedi".."Başbakan bunu dedi."
tamam Başbakan bunu demişte niye demiş neden konuşmanın hepsini ele almıyorsun...muhalefet olmak çok kolay arkadaşlar lütfen bide hükümet olmaya çalışın..her zaman kolaya kaçıyoruz..
Adamın biri Kur'anda namaza yakaşmayın diyor demiş..ama kuran da içkiliyken namaza yaklaşmayın diyor..
her zaman işimize gelen yeri anlıyoruz,cımbız kullanır gibi kelimeleri teker teker seçiyoruz..

Atamızın emanetine sahip çıktığımızı düşünmüyorum..Atatürk laik bir ülke bıraktı bize....ben şuanda laik bir devlet olduğumuza inanmıyorum...Eğer gerçekten bu ülkede Atatürkün düşünceleri uygulansaydı bu ülke bu halde olmazdı..ve şuanda Atatürk'ü dilinden düşürmeyen insanlarda onun sayesinde biryerlere gelmeye çalışanlar..ben o insanların gerçekten Atatürkü sevdiklerine onun düşüncelerini savunduklarına inanmıyorum..

ayrıca bey-mer mesajlarını alıntı yapmak isterdim ama çok uzun olacak..tüm sözlerine sonuna kadar katılıyorum...

Halk kime "dur" demiş kime "size inat devam " demiş bunu görüyoruz...bu kadar konuşmaya gerek yok bizim konuşmamız hiç birşeyi değiştirmeyecek seçimlerde hakeden kimse o kazandı zaten..
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.