LIVE
Loading stream......

Düşen Helikopter Için Umutlar Tükeniyor

started by tatlı cadı 26 March 2009 17-year-old topic 4 Replies 2.668
Içişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin enkazının aranması çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini söyledi.

Olumsuz hava şartlarından dolayı ara verildi

Göksun Ilçe Jandarma Komutanlığı'nda brifing aldıktan sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Atalay, arama-kurtarma çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini ancak gün ışımaya başladıktan sonra ekiplerle hem havadan hem karadan çalışmalara yeniden başlanacağını belirtti.

Kendisinin de arama-kurtarma çalışmalarını yerinde takip edeceğini kaydeden Atalay, "Tüm imkanlarımız seferber edildi". dedi.

Genelkurmay'dan da bölgeye helikopterlerin gönderileceğini belirten Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakınlarının "arama-kurtarma çalışmalarında ihmalkarlık yapıldığı" yolundaki iddialarıyla ilgili bir soruyu da cevapsız bıraktı.

Bakan Atalay, 05.00 sıralarında helikopterin düştüğü tahmin edilen bölgedeki çalışmaları yerinde takip etmek üzere Kurucaova Köyü'ne hareket etti.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Bu kadar zamanda helikoptere nasıl ulaşılamaz hayret bişey aranılan yer o kadarda büyük bir yer değil Türkiyenin arama kurtarması bu kadarmı zayıf hayret ediyorum Allah yardımcıları olsun ..
cr@zy wrote:Bu kadar zamanda helikoptere nasıl ulaşılamaz hayret bişey aranılan yer o kadarda büyük bir yer değil Türkiyenin arama kurtarması bu kadarmı zayıf hayret ediyorum Allah yardımcıları olsun ..
nedenir, uçağı bulamıyoruz... söylesinler Abd ye , onlar bulmuşlardır...
26 saat oldu hala bir sonuç yok hala bulamadılar bu nasıl bir acizlik... :twisted:
Hava soğuk, kar yağışı var ve yaralı olma ihtimalide çok yüksek insan umutlu düşünmeye çalışıyor ama saat ilerledikçe umutta tükeniyor umarım helikopterdeki herkes hayattadır ve umarım en kısa zamanda sağ salim bulunurlar.
helikopterdeki muhsin yazıcıoğlu dışında hiç kimseyi tanımıyorum ama dün gece uyuyamadım sinirden...sabah kalktığımda kesin bulunmuşlardır ümidiyle tv açtım ama hala haber yoktu 28 saat oldu ve hala bir haber yok...sizin yaptığınız gibi bende söylemedik bırakmadım nasıl bir Türkiye burası nasıl bulunamaz dedim ..
ama şimdi anlıyorum 2,3 bin kişi seferber olmuş arkadaşlar helikopter sinyali yok tel sinyali yok .....maraşlı birisinden bölgenin nasıl bir yer olduğunu dinlediğiniz zaman hak verirsiniz 2,3 metre önlerini göremiyorlar belki çok yakınındalar ama göremiyorlar....

dua edelim de sis en kısa zamanda kalksın Rabbim hem yaralılara hem arayan ekibe güç kuvvet versin en kısa zamanda bulunsunlar inşaallah...Ailelerine de sabırlar versin.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.