LIVE
🏛️ LEGEND Speed ​​on the Highway record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Daffin's Studio Adventures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Avusturya'da sapık baba öz kızına 24 yıl tecavüz etti!

started by cr@zy 19 March 2009 17-year-old topic 9 Replies 5.027

Avusturya'da sapık baba öz kızına 24 yıl tecavüz etti!

Kızına 24 yıl tecavüz edip, 6 çocuk yaptı. Sapık babanın itirafları şok etti. Bebeğin cesedini fırında yakmış!!!

Avusturya polisi, kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumunda hapsettiği ve kendisinden yedi çocuk sahibi olduğu iddia edilen 73 yaşındaki adamın hakkındaki suçlamaları kabul ettiğini belirtti.

Polis, Josef F. adındaki adamın bugün yapılan sorgulaması sırasında suçlarını itiraf ettiğini açıkladı.

Josef F, şimdi 42 yaşında olan kızını hapis tuttuğu ve 24 yıl boyunca defalarca cinsel tacizde bulunduğunu anlattı.

Bu tecavüzler sonucunda kızından yedi çocuk sahibi olan sapık babanın, çocuklardan biri ölünce onun cesedini fırına attığını söylediği belirtildi.

24 yıl boyunca korkunç bir işkenceye maruz kalan Elizabeth F. ile hayattaki altı çocuğu halen tedavi altında.

Josef F. hakkındaki iddiaları bugünkü sorgusunda kabul etti

EV IÇINDE GIZLI EV

Polis, Josef F.'nin evinde yaptıkları arama sonucunda evin bodrumunda gizli bir kapı bulduklarını açıkladı. Kapının diğer tarafında penceresiz küçük odalar olduğu, odalarda yatak, mutfak ve tuvaletler bulunduğu belirtildi.

Viyana'ya 130 kilometre mesafede bulunan Amstetten'deki eve mütemadiyen polis ekiplerinin girip çıktıkları gözleniyor. Evdeki inceleme sürerken, semt sakinleri şoke olmuş durumda.

Olay, Viyana'da sekiz yıl boyunca bir evin bodrumunda alıkonan ve iki yıl önce serbest kalan Natasha Kampuch olayıyla benzerlikler gösteriyor.

OLAY NASIL ORTAYA ÇIKTI

Olay, 19 yaşındaki bir kızın hastaneye yatırılması sonrasında anlaşıldı. Kızın annesini bulmaya çalışan polis, aşağı Avusturya eyaletindeki bir evde Elisabeth Fritzl’e ulaştı.

Fritzl, ifadesinde yıllarca öz babası tarafından özel yapılmış penceresiz bir bodrumda alıkonulduğunu, tecavüze uğradığını anlattı. 42 yaşındaki kadının kendi babasından yedi çocuk sahibi olduğu kaydedildi. Çocuklardan üçünün Elizabeth F. ile birlikte bulunduğu, üçünün Joseph F. adlı baba tarafından evlatlık verildiği, birinin de doğumundan kısa bir süre sonra öldüğü açıklandı.

Olay şu anda 42 yaşında olan Elizabeth Fritzl'ın hastaneye yatırılmasıyla meydana çıktı. Talihsiz kadın öz babasından 7 çocuk sahibi olduğunu söyleyerek yardım istedi.

Baba 24 yıldır kızını ve çocuklarını bu evin mahzeninde kilitli tutuyordu...

Viyana'ya 130 kilometre mesafede bulunan Amstetten'deki eve mütemadiyen polis ekiplerinin girip çıktıkları gözleniyor. Basın mensupları da adeta evin kapısına kamp kurdular...

Josef F.'nin evinde yapılan arama sonucunda evin bodrumunda gizli bir kapı bulundu.

Olay Avusturya'da büyük bir infial yarattı. Halk o evin önünden ayrılmıyor.

Sapık babanın mahkemeye çıkarılması sırasındaysa ne basın, ne de halkın yanaşmasına izin verilmedi.

allah belanı versin baba gibi senin yaaa :shock:

abi nasıl olur yaa, inanamıyorum, öz babası olduğundan

eminmi herkes , allah belanı versin senin yaaa

ne diyeceğimi bilemiyorum :cry: :cry: :cry:
insan değilki harbi yaratık böyle baba olamazz onu hapse falan atmasınlar versinler halkın eline 24 yılın acısını cıkartsınlar ondan..

Ben kıza cok üzüldüm 24 yıl abi yaa gençliği gitmiş hayatı mahfolmuşş offf offf bu adama ibreti alem için öyle bi ceza verilmeliki herkeze ders olsun :evil: :evil: :evil: :evil:

yemin ediyorum düşündükçe ağzımdan tek bi cümle çıkıyo;

allah belanı versin :!: :!:
denizindibi wrote:
allah belanı versin baba gibi senin yaaa :shock:

abi nasıl olur yaa, inanamıyorum, öz babası olduğundan

eminmi herkes , allah belanı versin senin yaaa

ne diyeceğimi bilemiyorum :cry: :cry: :cry:
aynen katılıyorum ve bende öz babası olduğuna inanamıyorum allah bildiği gibi yapsınn :evil: :evil: :evil:
Yok ya böyle bişey bune böyle Allahım çıldırmamak elde değil.Bunu yapan canavara hapis cezası az gelir işkence lazım :!:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.

bu kızın annesi nerdeymiş peki, anneside yokmuymuş :?:

eğer varsa anne nerelerde, allahım yaaa

gelde delirme :cry: :cry: :cry:
Sapık baba Fritzl için ÖMÜR BOYU HAPIS istendi... Savcı, jüriden bu adama acımamasını istedi

Savcı, öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsederek tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl (74) için ömür boyu hapis istedi.
Yargılamanın dünkü duruşmasında iddianamede yer alan tüm suçlamaları kabul eden Fritzl, bugün de duruşmada zayıf ve titreyen bir sesle, "Yaptıklarımdan dolayı bütün kalbimle pişmanım. Artık bunları düzeltemem" dedi.

Savcı Christiane Burkheiser, kapanış konuşmasında, Fritzl'e yasalardaki en ağır ceza olan ömür boyu hapis verilmesini istedi.

Burkheiser, Fritzl'in tecavüz ettiği kızına atfen, "24 yıl önceki Elizabeth gibi oyuna gelmeyin" diyerek, jüriden suçlamaları kabul ettiği için Fritzl'e acımamalarını istedi. 8 kişilik jüri, kararını vermek üzere salondan çekildi.
19 Mart 2009 Perşembe 15:54

Sadece tecavüzden değil BEBEK CINAYETINDEN DE suçlu bulundu:
Sapık baba ömrünün sonuna kadar hapis yatacak

Avusturya'da öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsederek tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl (74), ömür boyu hapse mahkum edildi.
Öz kızına yıllarca tecavüz eden babanın cezası kesildi.

8 kişilik jüri, Fritzl'in yargılandığı bütün suçları işlediğine hükmetti.

DÜNYAYI AYA?A KALDIRAN REZALET

Öz kızı Elisabeth’i 11 yaşından itibaren taciz ettiği belirtilen Josef Fritzl, kızı 18 yaşına bastığı gün onu evinin bodrumuna kilitleyerek, eşi ve diğer çocuklarına, kızının evden kaçtığını söyledi. Eşini ve çocuklarını bu yalana inandırmak için kızının ağzından mektuplar yazan Fritzl, evinin bodrumunda ses geçirmeyen özel bir sığınak inşa ederek onu 24 yıl boyunca burada rehin tuttu. Özel sığınakta kızına tecavüz eden Fritzl, bu ensest ilişkiden toplam 7 çocuk sahibi oldu.

Gürültü yapan, ağlayan veya rahatsız olan çocuklarını zaman zaman kendi evinin kapısına, Elisabeth’in ağzından yazılmış bir mektupla birlikte bırakan Fritzl, karısını da bu yalana inandırdı. Fritzl, böylece öz kızından sahip olduğu çocuklardan üçünü sığınaktan yukarı çıkardı.

Karısı ve komşularının şüphelenmediği bu durumu 24 yıl boyunca sürdüren Fritzl, öz kızından olan çocuklarından hiç güneş yüzü görmemiş 19 yaşındaki Kerstin’in hastaneye kaldırılmasıyla, geçen yıl 28 Nisanda yakayı ele verdi. Fritzl’in öz kızından olan çocuklarından birini, doğumdan hemen sonra sığınaktaki sobaya atarak yaktığı da ortaya çıktı.
canım bu haber çıkalı bayabi oldu ama her duyduğumda her aklıma geldiğinde bende bela okuyorum....Aklım hayalim almıyor nasıl böyle bir şey olabilir...
böyle insanları ömür boyu ceza vermek ödül olur....
ben o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum babasından o kadar çocuk oldu onlar ne yapsınlar yazık gariplerim ya....
Rabbim yar ve yardımcıları olsun..bu çocukların artık hayattan ne gibi beklentileri olabilir ki..
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.