LIVE
Loading stream......

çıldırtan soru:)

started by fatih.hat 13 March 2009 17-year-old topic 15 Replies 12.052
Soru: Sağır , dilsiz ve kör çölde gidiyorlar. 3 kişi başka kimse yok.
Sağır bir süre sonra ölüyor.

DILSIZ, KÖRE SA?IRIN ÖLDÜ?ÜNÜ ONA DOKUNMADAN NASIL ANLATIR?

not: dilsiz, köre hiçbir şekilde temasta bulunmayacak:)

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
No Mercyyyyyyyyyyy
DiLSiz Körün ELini Kendi KaLßinin üstüne koyar Ardindan ÖLen Sağirin KaLßinin üstüne Koyar ßöyLece Kör ANLamış OLur...

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
dilsiz köre hiçbir temasta bulunmayacak demiştim.dokunmadan anlatacak.
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:dilsiz köre hiçbir temasta bulunmayacak demiştim.dokunmadan anlatacak

zatennn dilsiz köre temas etmiyor canım, kör sağıra temas edecek... :wink: :arrow:

CIVCIV wrote:DiLSiz Körün ELini Kendi KaLßinin üstüne koyar Ardindan ÖLen Sağirin KaLßinin üstüne Koyar ßöyLece Kör ANLamış OLur...
pardon ama bu senin sözün değilmi.dilsiz körün elini kendi kalbinin üstüne koyacak demişin.dokunmadan bunu nasıl basaracak :)
No Mercyyyyyyyyyyy
ayy bu nasıl soru böyle yaa fatiiihhhh çıldırtırsın sen adamı ben bi düşüneyimm bulursam cevap yazarımm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
fatih.hat wrote:pardon ama bu senin sözün değilmi.dilsiz körün elini kendi kalbinin üstüne koyacak demişin.dokunmadan bunu nasıl basaracak

benden bu kadarrr
biliyorsan sen yazarsınnn :)

öğrenirisss :wink:

ya kardeşim hemen niye kızıyon ki.sana sadece dokunmadan körün elini kendi kalbinin üstüne nasıl koyacağını sordum.lütfen bu kadar asabi olmayalım :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar hesabı anlamadım bende bişi bi kağıda yazar öldü bu kör die :lol:
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
öncelikle soru için tebrik ederim fatih çok orjinal bir soru bence ama eminim cevabıda orjinaldir :lol: :lol: bulunca inş. söyleriz düşünmek gerek.. :P :P ..

Eğer soru şu şekilde ise ;
Sağır , dilsiz ve kör çölde gidiyorlar 3 kişi başka kimse yok
Sağır bir süre sonra ölüyor.
DILSIZ KÖRE SA?ARIN ÖLDÜ?ÜNÜ NASIL ANLATIR

1. kişi sağırdır
2. kişi dilsiz ve kör
3. kişi sağlam

3. kişi ,dilsiz köre sağırın öldüğünü söyler.

cevap budur :!: :!: :!: :!:
başlıktada belirtildigi gibi bu soru beni cıldırtmıstıı vee sordugum herkesii :komik: sorunun cvpı fılann yokkk
1)eğer kişi hem kör hem dilsizse sağlam olan sağırın öldüğünü nasıl anlatır? :musicband:
2)sağar olan birisi aynı zamanda dilsiz de değil midir? :bonk: :yellowconfused: :yellowconfused:
anlayanlar benim gibi anlamayanlara anlatsın lütfennnn.....
ben buldum :lol: bunların üçüde aynı kişi :roll: bildimmi :?:
maden sorunun cevabı yok abuk sabuk bir cevap yazmayalım allah rahmet eylesin :D
eline tille alır onla dokunur böylece temas etmiş olmaz :):):)
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.