LIVE
Loading stream......

admin e

started by fatih.hat 12 March 2009 17-year-old topic 7 Replies 5.946
sevgili adminim bende bir slayt gösterisi var.onu arkadaşlarımla forumda paylaşmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.önce bidibidi.tv ye mi yüklemek gerekiyor.eğer öyleyse kendi bilgisayarımda ki bir video yu bidibidi.tv ye yüklemesini de bilmiyorum.beni aydınlatabilirmisiniz acaba.şimdiden çok teşekkürler.
No Mercyyyyyyyyyyy
hocam beni ne zaman aydınlatacan
No Mercyyyyyyyyyyy
Merhabalar ,

Slaytlarınızı , sitemizin DOSYA - EKLENTI gönderme özelliğini kullanarak gönderebilirsiniz.

Konu hakkında detaylı açıklamalar ;

http://www.bidibidi.com/FORUM/faq.php adresinde ,

En aşağıdaki "Eklentiler" soru-cevaplarında bulunmaktadır.

Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya hazırız.
hocam yapamadım ya.dediğiniz gibi eklentiler soru-cvp kısmını okudum ve ordaki anlattıklarını yaptım aynen ama en son dosyayı ekledikten sonra gönder diyorum karsıma ufak bir pencere çıkıyor.boş bir pencere.sadece tamam butonu var.üst seridinde de www.bidibidi.com sayfası diyor ki diye bir yazı var.yapamadım yani.slayt şeklinde eklemek istediğim dosya.
No Mercyyyyyyyyyyy
sorun mesaj kısmını boş bıraktığınız için olabilir.

şöyle denerseniz sorun çözülür ,

normal mesaj yazar gibi mesajınızı yazın , daha sonra eklenti gönderme işlemlerini yapın.
ya yaptım ama olmadı.yani tamam az önceki sorun oymus o oldu da.yorumu yazdım slaytı ekledim önizleme dedim.tamam gönderdi oldu ama yazdığım yorum normal gözüküyor slayt dosyası en altta imzamın altında indir seklinde cıkıyor.indir e bastım acılmadı
No Mercyyyyyyyyyyy
tüm işlemleri yapmışsınız , konuyu gönderdiğiniz takdirde , dosya indirilebilecektir.
tamam adminim yaptım.ekleyebildim.çok teşekkür ederim yardımlarınız için.sizi de yorduk kusura bakmayın:)
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.