LIVE
🏛️ LEGEND Rock Keyboard Gestures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Black Game record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

8 yaşındaki kıza cinsel tacizden tutuklandı

started by cr@zy 11 March 2009 17-year-old topic 1 Replies 1.811
Tekirdağ'ın Çorlu Ilçesi'nde, Eşini Terk Edip Kendisiyle Birlikte Yaşayan Emine S.'nin 8 Yaşındaki Kızı H.s.'ye Tacizde Bulunmakla Suçlanan 33 Yaşındaki Osman Y., Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.



TEKIRDA?'ın Çorlu Ilçesi'nde, eşini terk edip kendisiyle birlikte yaşamaya başlayan Emine S.'nin 8 yaşındaki kızı H.S.'ye tacizde bulunmakla suçlanan 33 yaşındaki Osman Y., tutuklanarak cezaevine konuldu.
Iddiaya göre, 32 yaşındaki Mehmet S., 2 ay önce evi terk eden eşi 30 yaşındaki Emine S.'nin, kızı H.'yi kendisine göstermediğini ve Osman Y. adlı kişinin evinde kaldığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine savcının talimatıyla harekete geçen polis, Emine S., kızı H.S. ve Osman Y.'yi savcılığa götürdü.


Burada Emine S., 2 aydır birlikte yaşadığı Osman Y.'nin kendisini başka erkeklerle fuhuş yapmaya zorladığını, kendisinin evde olmadığı sırada da kızı H.S.'ye cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Bu iddiaları H.S.'nin de doğrulaması üzerine savcı, Osman Y.'nin de bu suçlamalarla ilgili ifadesini aldı. Ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Osman Y., sevk edildiği mahkeme tarafından ‘çocuğa cinsel istismar’, ‘fuhuşa aracılık etmek ve yaptırmak’ suçlamalarıyla tutuklanarak Çorlu Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
kusura bakmayında o kadının cezasını çocuk çekmiş adam zaten ayrı bi sapık nasıl bi gidişattır bu anlamadım hergün bi olay önceden erkeklerdi şimdi kadınlar azıttı evliyken başka adanla beraber olup ondan çocuk doğuranlar bırakıp kaçanlar ne ararsanız allah başa vermesin :!:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.