LIVE
Loading stream......

Paris tatili dönüşü adminimizi bekliyen büyük şok .....

started by cr@zy 04 March 2009 17-year-old topic 8 Replies 5.180
Bu haberi ilk aldığımızda bıdıbıdı magazin ekibi olarak çok üzüldük
fakaattt işimizi her ne pahasına olursa olsun yapmalıyız diyerek yayınlamaya karar verdik .. :bigsmile:

adminimiz BIDIBIDI varmısın yokmusunda kazandığı parayı bildiğiniz gibi paris te bitirdi ama parise gitmeden önce meğer araba almış o parayla ve evine saklamış kimse görmesin diye amma velakin tatil dönüşü işler ters gitmeye başlayınca daha evinden çıkarıp kullanmaya kıyamadığı arabasını satılığa çıkarmış :(

evet adminimizin evinde görüntülediğimiz kullanmaya kıyamadığı şuanda satılık olan arabası :mrgreen:

adminim yapmayın etmeyin bari verin birer deneme sürüşü yapalımda öyle satın yahuu :mrgreen:

bu arabayada kıyılmazki beeee :roll: :bigsmile:

adminimiz BIDIBIDI son zamanlarda zor günler geçiriyomuş inş bu daha fazla uzun sürmez ama süreceğe benziyo bizden söylemesi :mrgreen:

her nerede ne saklanıyor ve saklatılıyorsa bıdıbıdı magazin orda :mrgreen:

sevggili adminimiz, bıdıbıdı üyelerini mutlu etmek için

düzenlediği tatil dönüşü sonrası karşılaştığı bu manzara ile

zor anlar yaşadı :shock: :shock:

bıdıbıdı üyelerinin sevgili ve biricik adminlerini

yaLnız bırakmayacaklarından emin oLduğumuz

için yayınLadığımız bu haber sonrasında bizde elimizden

gelen herşeyi yapmak için kolları sıvadık,

sevgili arkadaşlar şimdilik durum bu :roll:

yeni gelişmelerle ilgili bilgiler sürekli aktarılacaktır,

bizimLe kaLın :wink:

her nerede ne saklanıyor ve saklatılıyorsa bıdıbıdı magazin orda :D

adminin arabasını açık oturuma sunalım adminim ilk belirlediğiniz fiyat nedir... :lol: :lol: :lol:

gerçi paraları alıp kaçtığı için kızgınız ama admindir sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
betül_42 wrote:
gerçi paraları alıp kaçtığı için kızgınız ama admindir sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Parayı alıp kaçtım ama , crazy beni bulmuş.. parislere götürdü zorla :D o da yetmiyormuş gibi arabayı da bulmuş , okadar saklamıştım..

napalım modlarımız böle takdir etmiş... ne de olsa atsan atılmazzz satsan satılmaz... :komik: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn5:
BIDIBIDI wrote:
napalım modlarımız böle takdir etmiş... ne de olsa atsan atılmazzz satsan satılmaz... :komik: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn5:

yaa buraya başka bişey yazıcaktım ama alıntı yapıyım derken msjı değiştir yada sil butonuna basmışım kınama msjı ile karşılaştım ayy şok oldum adminimiz beni neden kınıyo diye :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

adminim öyle bişey yazmışsınızki magazin hikayemin son bölümünü yayınlamaktan vazgeçtim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
:lol2: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:

arabaya bak beeee...

benimde hayalimde bi miniminiminicik bi cooperr var :wow: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
BIDIBIDI wrote:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.