LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Yusuf Hayaloğlu hayatını kaybetti

started by BIDIBIDI 03 March 2009 17-year-old topic 25 Replies 11.275
fatih bu konuyla ilgili senle tartışırdım ama hem bu konu içinde tartışmak istemiyorum hemde seni kırmak istemiyorum yeri geldiğinde anlatırım ben sana merak etme ...
Öncelikle bende çok üzüldüm Bahtiyar VAHAPZADE gibi büyük bir ustanın üzerine Yusuf HAYALO?LU'nu kaybetmek çok büyük bir acı oldu.....

Ustalarımızın kıymetini keşke yaşadıkları zaman daha iyi gösterebilseydik....

fatih senin tepkini anlıyorum bi yönden sanada hak veriyorum ama ne olursa olsun o bir sanat adamıydı ve kişiliği beni ilgilendirmiyor benim ülkemin sanat adamıysa ben onu sanatıyla değerlendirmeliyim....

ki sende hak verirsin ki ne olursa olsun çok büyük bir şairdi....kendisini sevmesek bile bizlere verdiği onca sanat eserine saygımız var.....

Allah Rahmet eylesin...
Konu hakkında söylenecek çok şey olabilir ; ama sitemiz bidibidi.com da ideolojik ve siyasi tartışmalara girmek istemiyoruz.

Hiç görmediğimiz , tanışmadığımız , 5 dakika bile birlikte olmadığımız kişiler hakkında yorum yapmak doğru değildir.

Ama her gece bir yerlerde (radyolarda , televizyonlarda..) şiirleri , şarkı sözleri dinlenen ve o sözlerde herkesin biraz kendini bulabileceği "ÜNLÜ" şairimizin arkasından bu denli konuşmanında doğru olmadığını bilmenizi isteriz.

Hoş gerçi , Nazım Hikmet bile, ölümünden 46 yıl sonra Türk vatandaşlığına kabul edildi. Devletimizin sanatçılarımıza verdiği değeri gördükçe , halkımızın verdiği bu tepkileri anlamak hiç de zor olmamaktadır.
iyide ben zaten hayaloğlunun arkasından konusmadımki.hatta rahmet diledim.sanatına da bişey demedim.alt tarafı niye bu kadar dövünüyorsunuz dedim.ben değil siz büyüttünüz bence.
bende biliyorum çok başarılı bir sanat adamı olduğunu.hatta şu dağlarda kar olsaydım şarkısı çok hoşuma gider.onun dizeleri.

ama eniştesi apoya karşı öyle bir özlem sevgi duyduğu için olabilir ona karşı bu tavrım.
No Mercyyyyyyyyyyy
BIDIBIDI wrote:Hiç görmediğimiz , tanışmadığımız , 5 dakika bile birlikte olmadığımız kişiler hakkında yorum yapmak doğru değildir.

Kesinlikle katılıyorum.
fatihhat wrote:ya kardeşim rahmetli hayaloğlu ahmet kaya nın kayınçosu değilmi?
Kişileri başkalarına baglı olarak eleştirmek bana göre çok yanlış.Herkes kendinden sorumludur.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı wrote:Kişileri başkalarına baglı olarak eleştirmek bana göre çok yanlış.Herkes kendinden sorumludur.

AYNEN tatlı cadı ya katılıyorum... :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.