LIVE
🏛️ LEGEND Oh My Eye Ah record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Super Mario 2 record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Işte tatlıses bu !

started by cr@zy 26 February 2009 17-year-old topic 3 Replies 2.362
Hıncal Uluç Bugün Yazısında Ibrahim Tatlıses'in Pazar Günkü Ibo Şov'da Yıldız Tilbe'ye Olan Davranışını Eleştirdi...

HINCAL ULUÇ BUGÜN YAZISINDA IBRAHIM TATLISES'IN PAZAR GÜNKÜ IBO ŞOV'DA YILDIZ TILBE'YE OLAN DAVRANIŞINI ELEŞTIRDI...
Ibrahim Tatlıses'in hem de kendi şovuna davet ettiği konuğu Yıldız Tilbe'ye o çirkin, o ayıp davranışlarına şaşan var mı?..

Işte Ibrahim Tatlıses bu.. Tipik.. Gücü yettiğinde, söver, döver.. Menfaati varsa el öper.. Eleştirinin 'E'si geldi mi, ölçüsüz, desteksiz saldırır. Arkadan vurur..

Istanbul'a ilk geldiğimizde Gelişim'de tanışmış, sohbet etmiş ve kıvrak zekâsına nasıl hayran olduğumu yazmıştım. O günden sonra hayatımdaki en zor şeylerden biri, karşılaştığımızda elimi kurtarmak olmuştu.

Ben el öptürmekten nefret ederim. Ibo hatta uçakta, herkesin içinde davranırdı.

Ta ki, bu ülkenin bence gelmiş geçmiş en iyi canlı yayın sunucularından Nehir Erdoğan'a saldırana dek. Ibrahim Tatlıses jüri üyesi olarak, Nehir'in her şeyi onun etrafında döndürmeyişini hazmedememiş, kıza canlı yayında saldırmış, Nehir fevkalade akılcı bir tutumla kazayı önlemişti. Eleştirdim. O gün bugün azılı düşmanım oldu. Eline mikrofonu geçirdi mi, söylemediğini bırakmadı.

Gene söyleyecek merak etmeyin.. Söylesin de..
Ibrahim Tatlıses'in hem de kendi şovuna davet ettiği konuğu Yıldız Tilbe'ye o çirkin, o ayıp davranışlarına şaşan var mı?..

Işte Ibrahim Tatlıses bu.. Tipik.. Gücü yettiğinde, söver, döver.. Menfaati varsa el öper.. Eleştirinin 'E'si geldi mi, ölçüsüz, desteksiz saldırır

valla ben hiç şaşırmadım, gerçi izlemem o tarz programlarıya

neyse yinede şaşırmadım :shock:

üzüldüm sadece, yaşadığımız ülkedeki sanatçılara bak

daha doğrusu sanatçı denilenlere :cry:
ben hiç şaşırmadımm... çünkü o ibrahim tatlıses

zatennn söylenecek söylenmişş o o karakterli bi insan

Işte Ibrahim Tatlıses bu.. Tipik.. Gücü yettiğinde, söver, döver.. Menfaati varsa el öper.. Eleştirinin 'E'si geldi mi, ölçüsüz, desteksiz saldırır. Arkadan vurur...

onun programına giden sanatçılarda suçç :kızgın:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum

valla kimleri sanatçı diye yüceltipte

bu kadar yüz verdiğini görsün millet

saygısız terbiyesiz adam yaaa,

ayy sinirlerimi bozduu :x
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.