LIVE
🏛️ LEGEND Bomb Billiards record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Area 41 record held by leon@53 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Ibo Show Yayından Kaldırıldı

started by cr@zy 26 February 2009 17-year-old topic 4 Replies 3.036
Son Yaşanan Gelişmelerin Ardından Ibo Şov Yayından Kaldırıldı...

SON YAŞANAN GELIŞMELERIN ARDINDAN IBO ŞOV YAYINDAN KALDIRILDI...
Seyrantepe'deki şirketinde basın toplantısı düzenleyen Ibrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu programın ardından Ibo Şov'u daha fazla yapmak istemediğini ve bunu kanal yöneticileriyle görüştüğünü programın artık yayınlanmayabileceğini söyledi.

Ibo Şov'a geçtiğimiz Pazar Yıldız Tilbe konuk olmuş ve Ibrahim Tatlıses'le yaşadığı tartışmanın ardından programı terk etmişti..

Konuyla ilgili olarak Ibrahim Tatlıses şunları söyledi:

'Ibo Şov izleyicilerine saygılarımı iletiyorum. 3 gündür gördüğüm eziyet ve hakaret karşısında çok yorulduğumu hissettim. Yıldız Tilbe'nin nankörlüğü ve yalan yanlış konuşmaları karşısında, bende yalan söylemeyeceğime göre ATV yönetimi ile konuşup Ibo Şov'u bitiriyorum. Üzgünüm, ama durum bu! 50 tane Ibo Show çalışanının vebalinin hesabını 3 gündür zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin.'

çok iyi olmuş , gerçekten çok sevindim :D

Üzgünüm, ama durum bu! 50 tane Ibo Show çalışanının vebalinin hesabını 3 gündür zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin

bu ne şimdi yaa, sen neyi oynadığına bak

millete laf söyleyeceğine, o insanların vebalini

kanımca sen vereceksin çünkü :?
Çok çok iyi olmuş...
Umarım bidaha da yayınlanmaz !!!

: Ek Bilgi :
Atv yönetimi ise yaptığı yazılı açıklamada Ibrahim Tatlıses’in şov programına uzun zamandır konuk bulmakta zorluk çektiklerini belirtti ve şu cümlelere yer verdi: “Biz bu konuda atv yönetimi olarak, kendisine destek olmak için çabaladık. Fakat bu durum artık sürdürülmesi zor bir hal aldı. Yıldız Tilbe örneğinde olduğu gibi... Ne yazık ki, artık davet üzerine programa konuk olma sistemi pek yürümüyor. Bu Ibrahim Tatlıses’i rahatsız etti ve istemediğimiz sonuçlar yaşandı. Ekran başında tatsız olayların yaşanmaması için, Sayın Ibrahim Tatlıses’ten de bu yönde bir talep gelmesi üzerine “Ibo Show”u bitirmek zorunda kaldık.”
BIDIBIDI wrote:Çok çok iyi olmuş...

aynen :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
BIDIBIDI wrote:Çok çok iyi olmuş...
Aynen akşam haberi gazetede okudum çok güzel olmuş.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.