LIVE
🏛️ LEGEND If I Were a Scarecrow record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball Shooting record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

TILBE'DEN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA

started by denizindibi 25 February 2009 17-year-old topic 5 Replies 2.885

TILBE'DEN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA

Tatlıses'in 'Pez...nkler' Diye Söz Ettiği Kişileri Canlı Yayında Açıkladı: Mahsun Kırmızıgül, Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir

TATLISES'IN 'PEZ...NKLER' DIYE SÖZ ETTI?I KIŞILERI CANLI YAYINDA AÇIKLADI: MAHSUN KIRMIZIGÜL, HILMI TOPALO?LU, BURHAN AYDEMIR
Yıldız Tilbe Can Dündar'ın NTV'de sunduğu Canlı Gaste programına telefonla bağlandı. Tilbe, Tatlıses ile canlı yayında yaşadığı kavga sonrası tehdit telefonları aldığını söyledi. Tilbe, Ibrahim Tatlıses'in p..nkler diye söz ettiği kişilerin de Mahsun Kırmızıgül, Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir olduğunu açıkladı.

Bugün Ibrahim Tatlıses tarafından yayınlanan kayıtların görüşmenin sadece bir kısmını oluşturduğunu belirten Tilbe, 'O kasette bana yönelik hakaretler, silinmiş' dedi.

Tilbe ayrıca Ibrahim Tatlıses'in şirketinde iken çıkardığı kasetten hiçbir kazanç elde edemeğidiğini ve Tatlıses'in kendisine hakaretler savurmasına rağmen şarkılarını söylemekten çekinmediğini savundu. Tatlıses'in bundan böyle kendi şarkılarını okumasını engellemek için her türlü müracaatta bulunacağını da ekleyen Tilbe, 'ehditlerden dolayı kendisi ve ailesi için endişe duyduğunu söyledi.
yakında yıldız tilbenin başına bişey gelirse şaşırmayınn :roll: :roll:
olacak şey değil yaaa ibrahim tatlıses yolunu iyice şaşırdı kendini hep en yüksekte sanıyo ama aslında farkında değil inişte olduğunun yıldız tilbe için üzüldüm ve haklı olduğunu düşünüyorum

ayyy abi midem bulandı yaa, sanatçı diye geçinenlere bak

millete örnek olacakları yerde reyting için yapmadıkları

kalmıyo :puke_l:

iki gün gündemden düşsünler hele , hallerine bakın :puke_l:
Yıldız TILBE ' ye hak vermemek elde değil...

Konuk olarak çağırdığın bir kişiye ,
Bestelerini okuyup , albümlerinin çıkış parçaları yaptığın birine ,
Hele ki bir Bayana..

Gerçekten saygısızlık ve terbiyesizliktir...

Umarız halk ak ile karayı ayırır !!!
crazyplayer wrote:yakında yıldız tilbenin başına bişey gelirse şaşırmayınn
Aynen.Gerçekten bende çok üzüldüm.Ibrahim tatlıses yaptıgı iylgi canlı yayında milyonlara insanın gözü önünde Yıldız Tilbeye baş kalkıncı etti.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.