LIVE
🏛️ LEGEND Speed ​​on the Highway record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Daffin's Studio Adventures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

komedi dükkanından buruk veda

started by cr@zy 22 February 2009 17-year-old topic 1 Replies 1.848

KOMEDI DÜKKANI'NDAN BURUK VEDA
Tolga Çevik’li “Komedi Dükkanı”ndan komik ve bir o kadar buruk veda...

TRT ekranlarında seyirciyle buluşan Komedi Dükkanı dün akşam yayınlanan “sezon finali” bölümüyle ekranlara veda etti.Yine kahkaha dolu bir bölüm hazırlayan Tolga Çevik ve ekibi, programın ardından üzücü bir haberle “Dükkan” severleri üzdü.

Yönetmenin, “artık senin bir çok sevenin var. insanlar seni sevdi. Sen artık oldun. O nedenle bu iş burada biter. Yani konu burada kapanır” cümleriyle final yapa Komedi Dükkanı, buruk sahneler yaşatsa da Çevik’in açıklamalarıyla sevindirdi.

Öncelikle izleyenlere ve sevenlerine teşekkürlerini ileten Çevik, ardından şu sevindirici açıklamayı yaptı: “Beni hiç yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Ama biz hiçbir yere gitmiyoruz. Sadece ara veriyoruz. Çok yakında yine geleceğiz. Siz hiç kimseye inanmayın.”

Açıklamanın ardından tüm teknik ekibi sahneye çağıran Çevik, yoğun alkışlar altında “Dükkan”ın kepenklerini kapattı
evet bizde ailece bayılarak izliyorduk hatta kapanışta kızım ağladı.bence tolga çevik adamgibi adam. oynamıyor bunu her haliyle yansıtıyordu
türkiyem
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.