LIVE
🏛️ LEGEND Bomb Billiards record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Area 41 record held by leon@53 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Işte bIdIbIdIcI'ların Resimleri

started by tatlı cadı 21 February 2009 17-year-old topic 16 Replies 11.822
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı eline salık cok güzel olmuş tesekkür ederim :) :)

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Benide unutmamışsınız ellerine saglık tatlı cadı.
beni unutmuşsun ama olsun güzel olmuş ellerine sağlık
SaDeCe GüLüMSe :)

ben pek teşekkür edemiycem tatlı cadı çünkü ben bayanım ve ordaki gibi bandanalı zıpır bişey değilim sen öyle hayal etmiş olabilirsin yinede emeğine sağlık :arrow:
tatlı cadı emeğine sağlık çok güsel olmuş :wink:

teşekkür etmeyen üyeler yorum yazmak zorunda deil bence sonuçta orda çizgi karakterler kullanılıor :? :? :? :arrow: :arrow:

büşra44 wrote:tatlı cadı eline salık cok güzel olmuş tesekkür ederim
Sagol Büşra
*prenses* wrote:Benide unutmamışsınız ellerine saglık tatlı cadı
Teşekkür ederm
gusselim33 wrote:beni unutmuşsun ama olsun güzel olmuş ellerine sağlık
Ya kusra bakma O an aklıma inan kimse gelmedi eski üyelere gittim bende
bey_mer wrote:ben pek teşekkür edemiycem tatlı cadı çünkü ben bayanım ve ordaki gibi bandanalı zıpır bişey değilim sen öyle hayal etmiş olabilirsin yinede emeğine sağlık
Ya canım biliyorum bayan oldugunu fakat genel olarak o tarzdı resimdeki karakterler sitedeki bayan üye sayısı erkek üye sayısından fazla olunca bazı resimlere öyle denk geldi o yüzden kızmayın arkadaşlar.
Angel Girl wrote:bu fotoyu habersiz çekmişsin ama yine de her zamanki gibi tatlı,güzel cici çıkmışım
Hemende havalara girmişssin bakıyomda :juggle:
selin44 wrote:tatlı cadı emeğine sağlık çok güsel olmuş

teşekkür etmeyen üyeler yorum yazmak zorunda deil bence sonuçta orda çizgi karakterler kullanılıor
Begendigine sevindim canım

Ama yorum yazma konusunda yanlış düşünüyosun bence selin ismi gecen her üye yorum yapabilir herkesin düşüncesine saygı duyarız bi yanlışımız varsa bi sonrakinde yanlışımızı dültiriz

:wink:
&

ay çok güldüm yine yaa, cr@zy'nin halina bak :lol2: :lol2: :lol2:

bende maşallah bi sarı yapmamıştım saçımı

bu resimden sonra düşünmedim desem yalan olur :lol2: :lol2:

emeğine sağlık tatlı cadı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
elibne sağlık tatlı adı güsel düşünmüşsün bende her zanki gibi çok manyaq çıkmışımmmm saçlarım dik dik felan :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
elıne saglık tatlı cadı guzel olmus cok begendımde kendımı hala cozemedım neyım dıee :lol: :lol:
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
selin44 wrote:tatlı cadı emeğine sağlık çok güsel olmuş :wink:

teşekkür etmeyen üyeler yorum yazmak zorunda deil bence sonuçta orda çizgi karakterler kullanılıor :? :? :? :arrow: :arrow:

orada ne kullanıldığını anlacayak zekaya sahibim selincim ben tatlı cadıya yorumumu yaptım ve oda senin kadar takılmadı benim ne demek istediğimi anlamış yani canım benim anlayan anlamış :lol2: :lol2: :lol2:
canım sen orda sanki onlar bizim gerçek resimlerimizmiş gibi tatlı cadıya ordaki zıpır şey bn deilim teşkr edmiycem fln yazmıştın bende o msjı yazdım o kdar takmadım yani :?

anladım tabi ama bende tatlı cadıya tatlı tatlı yorumumu yaptım buna hakkım yokmu? :(
kusura bakma canım bilsem yazmazdım :?

yok canım okadarda değil selincim takılıyoruz şurda biraz stres atıyoruz biraz neşeleniyoruz benim için bi problem yok anlayacağın ama seni kırdıysam özür dilemesinide bilirim pardon yani!!! :) :)
denizindibi wrote:emeğine sağlık tatlı cadı
Sagol denizdibi umarım begenmişsindir.
CIVCIV wrote:elibne sağlık tatlı adı güsel düşünmüşsün bende her zanki gibi çok manyaq çıkmışımmmm saçlarım dik dik felan
Sagol civciv
selvıhannn wrote:elıne saglık tatlı cadı guzel olmus cok begendımde kendımı hala cozemedım neyım dıee
Sagol selvihann
&
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.