LIVE
🏛️ LEGEND Throw it, let's see record held by gülen for 11 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bee Honey Pursuit record held by deli dumrul for 11 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

SIMAV'DA 5 BÜYÜKLÜ?ÜNDE DEPREM

started by denizindibi 17 February 2009 17-year-old topic 1 Replies 1.750
SIMAV'DA 5 BÜYÜKLÜ?ÜNDE DEPREM

Kütahya'nın Simav Ilçesinde 5 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi. Halkın Paniğe Kapılmasına Sebep Olan Depremde Bazı Ev ve Işyerlerinde Hasar Meydana Geldi. Deprem Sebebiyle Okullar Tatil Edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 07.28'de, merkez üssü Kütahya'nın Simav ilçesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği, 6,5 kilometre olarak kaydedildi.

Deprem nedeniyle birçok ev ve işyerinin camları kırıldı, bazı bina ve camilerde büyük çatlaklar meydana geldi. Bazı vatandaşlar sarsıntı sırasında evdeki eşyaların dervrilmesi sonucu hafif yaralandı. Deprem nedeniyle şehirdeki okullar tatil edildi. Sabah saatlerinde depreme yakalanıp, -1 derecede kendilerini sokağa atan vatandaşlar, ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

Öte yandan depremden sonra 3'ü büyük 4 artçı sarsıntı meydana geldi. Evlerine girmekten korkan vatandaşlar sokaklarda beklemeye devam ediyor.

(CIHAN)

(Cihan Haber Ajansı)
evet bende hissettim sabah 7.30 civarlarıydı sarsıntıyla uyandım yani uyuyodum öyle sanıyorum :lol: :lol: :lol:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.