LIVE
🏛️ LEGEND Catch Ball Wholesale Run record held by ŞİMŞEK for 19 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Scorpion Hunt record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üyeliğimin silinmesini istiyorum

started by bey_mer 08 February 2009 17-year-old topic 11 Replies 9.864
sevgili admin biz tartışıyomuyduk sizce herhengi bi kötü söz ne sıla nede ben kullandım konuyu neden kitlediniz anlayamadım benim yüzümden crazynin konusunu kitlediniz bu günden sonra foruma girmeme kararı aldım üyeliğimin silinmesini isteyorum
aaa noldu yaa ıkı dk ayrıldık neler olmus forumda
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
nolucak selvihanncım admin beni kibar bi şekilde resmen kovdu yada ben öyle anladım
:roll:
Siz fark etmeden her ay kaç kişi siteden atılıyor engelleniyor...
Yani kovulması gereken üyelerde Kibarlık taraftarı değiliz ,:wink:

Biz bu platformu sizlerin eğlenmesi , gezmesi , zamanını güzel , virüssüz , sınırsız , ücretsiz , kavgasız , küfürsüz bir şekilde geçirmesi için kurduk...

Üye olup olmamak , üyelikten çıkıp çıkmamak tabiki size kalmış.

Ayrılmak isteyen hiçkimsenin kararlarını sorgulamadık , sadece kararlarını kendileri sorgulaması için zaman verdik

Saygılarımla
ooo bey_mer sen bi konu kilitlettin diyemi üyeliğini sildiriyon cıks cıks cıks olmadı bak şimdi biliyom beni cok seviyon konumu kilitletmek üzdü seni ama boşver yaa giden konum olsun

sen sadece birilerininin gazına gelip yazmışsın halbuki o kadar uyardım seni amaaa dinlemedin be bitanem ahh ahh :bidibidi_msn5:

herneyse yaa burda herkezle muhattab olmak zorunda değilsin ben selvihan denizindibi, ser_wer , efemir, mon amour ooo daya sayamadıklarım üzülürüz valla :( :(
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
du ben bi düşüniyim

of beymer offf, deli olma yahu , dur geldik işte nereye gidiyosun :D
Evet bey_mer istersen bir daha düşün.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
canım arkadaşlarım beni sevdiğinizi gerçekten çok iyi anladım gitmiyorum inadına burdayım biraz hastayım bu yüzden fazla gelemedim ama gitmiycem. :wink: :wink:
çok sevindim canım aramızda kalmaya karar verdiğin için seni sevenleri sensiz bırakma zatiiii :lol: :lol: :lol:
:twisted: bencede gitme pes etme
SEVGIYLE

KAL
bey-mer kalmana sevindim ama böyle düşünmene üzüldüm..sizin ki bi tartışma değildi ama sonuçta konunun dışına çıkılmış muhabbet ortamına dönmüştü admin o yüzden kilitledi...neyse sorun hemen çözülmüş en azından...Gitseydin üzülürdük..
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.