LIVE
🏛️ LEGEND Speed ​​on the Highway record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Daffin's Studio Adventures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Vadi ile Tek Türkiye arasındaki 8 fark

started by tatlı cadı 03 February 2009 17-year-old topic 6 Replies 3.291
'Kurtlar Vadisi' uzun süredir ortalarda yok. Ne zaman, hangi kanalda başlayacağı ise hâlâ belli değil. STV'nin iç yapımı olan 'Tek Türkiye' ise yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bu arada, internetteki forum sitelerinde iki dizinin hayranları kıyasıya bir rekabet içinde. Vadi'nin fanları 'Tek Türkiye'nin, 'Kurtlar Vadisi'ne benzetilmeye çalışıldığını ileri sürüyor. “O dizi, Kurtlar'ın ekmeğini yiyor” iddiasında bile bulunuyorlar.

BUGÜN gazetesi magazin servisinden Şebnem Özuzcan, 'Tek Türkiye'nin yapımcısı Salih Asan'ı aradı, “Dizinizin, Kurtlar Vadisi'yle arasında hangi benzerlikler var?” diye sordu...

Asan, Şebnem'e aşağıdaki ilginç açıklamayı yaptı. “Kurtlar Vadisi'yle bizim aramızdaki tek benzerlik reyting'dir... Her iki dizi de çok izleniyor ve zirvede yer alıyor. Fark ise çok fazla”

Işte, 'Tek Türkiye'nin yapımcısına göre iki dizi arasındaki 8 önemli fark:

- Doktor Tarık hayat kurtarıyor. Polat ise adam öldürüyor.
- Tek Türkiye, Türkiye'de yaşayan bütün insanların aynı toprak parçasında kardeşçe yaşamasını ilke edinilerek oluşturulan bir senaryonun üzerine konulmuş. Biz de ayrımcılık yok!
- Kurtlar'ın derin devlet ve mafya bağlantıları var, bizde yok.
- Polat Alemdar istihbaratçı... Oysa bizimki, sadece bir doktor.
- Polat belinde tabancasız dolaşmıyor. Bizim doktor uzunca bir süre eline silah almıyor. En sonunda devlete koruculuk sistemi için başvuruyor.
- Biz de illegal bir yapılanma yok, Kurtlar'da var.
- Doktor, teröristleri öldürmemek için elinden geleni yapıyor. Onları ikna etmeye, canlı yakalamaya çalışıyor. Kurtlar Vadisi'nde kan gövdeyi götürüyor.
- En önemlisi Doktor Tarık, Kurtlar'da olmayan bir şeyi gerçekleştiriyor, 'Toplum Mühendisliği' yapıyor!
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
yaaa boşverin polat adam öldürüyo falan ama dizi güzeldi yani keşke bir an önce başlasada kaldığımız yerden o heyecana devam etsek :lol: :lol: :lol: :lol:
tek türkiyeyi ilk başladığı zamanlarda cok izledim şimdide denk geldiğinde izliyorum kurtlar vadisiyle alakası yok bence vadiden daha güzel :wink:

ikisinide hiç izlemedim, ne olursa olsun şiddet ne haliyle

gösterilirse gösterilsin hiç bir mazeret kabul edilemez,

birinin adam öldürüp diğerinin insanları doktor rolü ile kurtarması

aynı oranda şiddet unsuru içeriyo, bence hiç savunmasınlar

kendilerini, şiddete hayır diyorum ben :(
gerçekten birinde abartı var birinde normal şartlar....

ama güseller ikiside vakit buldukça tek türkiyeyi izlerim ama kurtları kaçırmam! :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
benim babam tek türkiyeyi çok seviyor ama çok saçma bi dizi bence,kaç bölüm oldu 3,4 defa asker gördüm...geçen gün 2. sınıfa giden kuzenim abla "Bizim ülkemizde neden hiç asker yok bak sana kötü adamlar hep öldürüyorlar ama hiç asker yok...neden askerler onları korumuyorlar" vb..buna benzer sorular sorduğu zaman ben daha iyi anladım.....
kuzenimin sorularına ben cevap veremez hala geldim...bence çook saçma bi dizi ve şikayet te ettim RTÜK'e.....

ayrıca Kurtalar vadisinin ne anlattığı belliydi bence onunla bu dizi hiç kıyaslanamaz..
Ben her iki diziyide izliyodum.Bence ikiside Türkiye'nin gerçeklerini farklı açıdan gösteriyor.Bi ara tek Türkiyeden sıkıldım bırakdım ama son zamanlarda tekrar izlemeye başldım.Kurtlar vadisninde biran önce başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.