LIVE
🏛️ LEGEND Catch Ball Wholesale Run record held by ŞİMŞEK for 19 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Scorpion Hunt record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Çılgın aşık avukatın evini bastı

started by tatlı cadı 30 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.418
Çılgın aşığın, ‘Ya benim olacaksın yada kara toprağın’ dedikten sonra sıktığı kurşunların isabet ettiği avukat ile evde bulunan babaannesi yaralandı.

Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan kadın avukat, Istanbul Üniversitesi (IÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, gece, arkadaşlık teklifini kabul etmediği G.K tarafından tabancayla ağır yaralanan kadın avukat B.K, tedavi gördüğü Tekirdağ Devlet Hastanesinden, iç kanamanın durdurulamaması üzerine IÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Avukatın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Kadın avukatın babaannesi N.K'nın tedavisi ise Tekirdağ Devlet Hastanesinde sürüyor.

Bu arada, avukat ile babaannesini yaraladıktan sonra kaçan zanlı G.K'nın yakalanmasına çalışılıyor.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi Nisa Sokak'taki bir aparmanda babası ve babaannesiyle yaşayan Tekirdağ Barosuna kayıtlı avukat B.K. (28), gece, evinin önüne, arkadaşlık teklifini kabul etmediği G.K ile tartışmıştı. Tartışma sırasında G.K, avukatı ve babaannesini silahla yaralayarak kaçmıştı.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.