LIVE
🏛️ LEGEND Onsen Game record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Happy Memory record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

"ERDO?AN KAHRAMAN GIBI KARŞILANDI"

started by denizindibi 30 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.153
"ERDO?AN KAHRAMAN GIBI KARŞILANDI"

BBC, Başbakan Erdoğan ile Peres'in Davos'taki Tartışmasını Görüntülü Olarak Ekranlarına Taşırken, Erdoğan'ın Türkiye'ye Dönüşte Istanbul'da Binlerce Kişi Tarafından Kahramanca Karşılandığını Duyurdu.

Ingiliz devlet televizyonu BBC, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Israil Cumhurbaşkanı Simon Peres'in Davos'taki tartışmasını görüntülü olarak ekranlarına taşırken, Erdoğan'ın Türkiye'ye dönüşte Istanbul'da binlerce kişi tarafından kahramanca karşılandığını duyurdu.
BBC, bunun dışında binlerce kişinin yine başkent Ankara'da toplandığını ve bu vatandaşların Erdoğan'ın Ankara'ya inmesini beklediklerine dikkat çekti. BBC kanalı, Erdoğan'ın Peres'in sert bir şekilde Gazze saldırısını savunmasının ardından cevap vermek istediğini ancak sözünün programı sunan şahıs tarafından kesildiğini ve konuşmasına izin verilmediğini için sinirlendiğini vurguladı.

Erdoğan'ın Istanbul'a inişte vatandaşlara seslendiğini okuyucularına duyuran BBC, Başbakan'ın "Ben sadece ülkemin onurunu korumaya çalıştığımı biliyorum. Ben bir kabilenin başı değil, Türkiye başbakanıyım. Yapmam gerekeni yaptım" sözlerini nakletti.

BBC Istanbul muhabiri Sarah Rainsford ise, Başbakan'ın Atatürk Havaalanı'na inmesinden kısa bir süre önce binlerce kişinin alana yakın yerde toplandıklarını ve ellerinde Türkiye ile Filistin bayrakları taşıdıklarını bildirdi.

(CIHAN)

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.