LIVE
🏛️ LEGEND Onsen Game record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Happy Memory record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

started by denizindibi 30 January 2009 17-year-old topic 20 Replies 8.697
Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

Ajanslar Davos'taki krizi 'acil' koduyla duyurdu

Babakan Recep Tayyib Erdoğan'ın Davos'ta katıldığı paneli terk etmesi, uluslararası ajanslar tarafından "acil" koduyla verdi.

AP, Başbakan Erdoğan'ın panelde Israil Cumhurbaşkanı Şimon Peres'le Gazze'deki çatışmalar konusunda "sözlü olarak tartıştıktan sonra" paneli terk ettiğini belirtti.

Ajans, Başbakan Erdoğan'ın, Peres'in Israil'in Gazze saldırısını heyecanlı bir şekilde savunan monoloğunu dinledikten sonra, panel yöneticisinin sözünü kesmesi üzerine kızdığını kaydetti.

Haberde Başbakan Erdoğan'ın Peres'e "Insanları öldürüyorsunuz" dediği, Peres'in ise parmağı ile işaret ederek, "Istanbul'a roketler düşse siz de aynısını yaparsınız" dediği kaydedildi.

Ilk haberlerinde Başbakan Erdoğan'dan "Cumhurbaşkanı" diye bahseden AP, kısa süre sonra bu hatasını bir not geçerek düzeltti.

Fransız AFP ajansı da haberi acil koduyla vererek, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki paneli, Israil Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in uzun konuşmasının ardından kendi konuşmasının panel yöneticisi tarafından engellendiği gerekçesiyle sert bir şekilde terk ettiğini bildirdi.

Başbakan Erdoğan'ın "Bir daha Davos'a geleceğimi sanmıyorum" sözlerini yansıtan AFP, Başbakan Erdoğan'ın Peres'in konuşmasına yanıt vermek istediğini, ancak karşısındaki gazetecinin ısrarla panelin sona erdiğini söyleyerek sözünü kestiğini belirtti.

Israil'in Haaretz Gazetesi ise internet sitesinden olayı "Peres'in yorumlarına Erdoğan gürledi" başlığı altında duyurdu.

Jerusalem Post gazetesinin web sayfası Başbakan Erdoğan'ın paneli terk etmesini "manşet haber" olarak duyururken, Erdoğan'ın Israil Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile girdiği tartışma ve ardından sözünün panel moderatörünce kesilmesine sinirlenerek sahneden yürüyüp gittiğini bildirdi.

Iki gazetenin Ingilizce web sayfası da Amerikan AP ajansının haberini kullandı.

Merkezi Katar'da bulunan uluslararası Arap haber kanalı El Cezire de internet sitesinde haberi acil haber olarak tek cümle olarak verdikten sonra, geniş bir haber yayımladı.

El Cezire haberinde, Başbakan Erdoğan'ın, panel yöneticisinin Peres'in Israil'in Gazze saldırısını meşrulaştıran sözlerine itirazlarını söylemesine izin vermemesinden sonra televizyondan canlı yayınlanan tartışmayı terk ettiğini belirtti
Başbakan'ın gözünün gördüğünü, aklının inkar ettiğini düşünmeme rağmen, T.Cumhuriyetinin bir Başbakanı olarak ağzının payını verdiğini düşünüyor ve tebrik ediyorum. Keşke bu tebriklerim ve taktirlerim her konuda olabilseydi.

nasıda tavır koydu erdoğan, adma hasta oldum yaa

inönü' nün lozanda yaptığını yapmış

bende ilk defa takdir ettim , gerçekten ayakta alkışladım

duygulandım , aman ne biliimm karmakarışığım :shock:
aynen gurur duydum ama Inşallah korktuğum gibi bu bir seçim yatırımı değildir. Ama değildir heralde seçim yatırımı yapcak olan adam oturduğu yerden atıp tutar. Başbakan avrupaya gidip ağızların ın payını verdi.
Tebrik ediyorum... Ne denir , herkes haddini bilmeli , bilmeyene hadleri bildirilmeli... Güzel bir konuşmaydı :!:
bana göre gec bi tepki verdi şimdiye kadar bu tepkiyi göstermesi gerekiyodu ama neyseee :roll: :roll: :roll: :roll:

aman yaa şimdiden seçimlerde +5 puan kazanmış zaten

tamam takdir edilmesi gerekiyo ama, ben seçimler yaklaşmasaydı

bu tepkiyi verebileceğini sanmıyorum :roll:
tamam ağızlarının paylarını verdi ama bunun ardından sıcağı sıcağına israille olan tüm anlaşmaları iptal ettirip israil büyük elçisini ülkesine gönderirse işte o zaman değil ayakta uçarak alkışlarım ( malum hali hazırda milyarlarca dolarlık askeri ihaleler israile verilmiş durumda birde güneydoğudaki arazi temizleme işi için israillere özel çıkartılan yasa iptal edilip jet hızıyla diğer anlaşmalar iptal edilse ) işte o zaman herkez ayakta alkışlar

evet secimler yaklaşmış olmasaydı bu tepkiyi vermezdi sürdü işte cnm memleketimin insanlarının ağzına balı toplıcak oyları
cr@zy.pl@yer wrote:bana göre gec bi tepki verdi şimdiye kadar bu tepkiyi göstermesi gerekiyodu ama neyseee :roll: :roll: :roll: :roll:
hem bunu yazıyosun hemde sonunda düşünen yüz koyuyosun sende kendi dediğine kendin inanmıyosun denizindibi bu seniniçinde geçerli
ben canım başbakanıma güveniyor,inanıyorve onu acayip çok seviyorum herşeyin bi sınır noktası vardır adam artık o raddeye gelmiş ve patladı ama bunu sizin gibi kurnazlarda oy toplamak olarak yorumladı peki diyelim öyle bunun sonunda türkiyenin içinde bulunduğu durum ve olaydan sonrası sizce aynımı olacak kriz ikiye katlanacak..ama zaten israilin başındaki kanı bozuk tayyibi arayıp özür diliyor NEDEN?hatalı ve hatasınında farkında ben başbakanımı tebrik ediyorum ve oyumuda ona vericem siz ve sizin gibiler yüzünden
özgür bir ülkede yaşıyoruz cnm isteyen istediği kişiye oyunu verir ve istediği yorumuda yaparr :D
ayyyy kız sana ne oldu yaaa bukadar üstüne geliyom bi sinirlen dimi yaaa allah allah :roll: :roll: :roll:

-
hee sen benii sinirlendirmeye çalışıyosuuunnn şimdi anladııımmm :bidibidi_msn5:

yaa bey_mer sizin gibiler yüzünden oyumu yine başbakanıma vericem ne demek ver ver tabii bu yaptığı hareketin arkasında dursun bende veririm ama durmıyacağını bildiğim için vermiyorum vermiyecemde :twisted: :twisted: :twisted:
aman verme oda senin oyuna muhtaçtı :lol: :lol: :lol:
tamam ya ben veririm oyumu
sen verme saate 24 geçmiş yaaa bugün ayın kaçı :wink: :wink: :arrow:
benim oyuma tabi muhtac değil ama filistine ilk girdiklerinde bu tepkiyi gösterebilirdi yine söylüyorum bu hareketi başbakanımızın resmen vatandaşların ağızlarına birer parça bal sürmek oyu bana verin balı :twisted: :twisted:

aman sen oyunu verr :D
canım sanki bizim vatandaşta hiç bal görmemiş

_
BAŞBAKANIMIZ ARKASINDA DURAMAYACA?I SÖZLERI HIÇ BIR ZAMAN VERMEZ.ARKADAŞLAR ADIL OLUN ŞIMDIYE KADAR BÖYLE BIR BAŞBAKAN GELDIMI HIÇ?(TURGUT ÖZAL HARIÇ)
Allah nur içinde yatırsın Turgut ÖZAL gibi bi başbakan bi daha görebilecekmiyiz acaba.....
Allah nur içinde yatırsın Turgut ÖZAL gibi bi başbakan bi daha görebilecekmiyiz acaba.....

aynen öyle :cry:
Gerçketn çok güzel bi konuşmaydı bende tebrik ediyorum.Herkes bu cesareti gösteremez :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.