LIVE
🏛️ LEGEND Speed ​​on the Highway record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Daffin's Studio Adventures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

==^^Gülen Bir Yüz...Ü.Yaşar Oğuzcan^^==

started by siyahbeyaz 01 October 2006 20-year-old topic 1 Replies 1.958
Kendimle savaşım ve duygularımla verdiğim o sayılı mücadele sanırım bu gece sona erdi.Ve ben ilk defa demir kapıların ardında gizli güneşimin senin yüreğine doğmasına izin verdim.
Hiç böyle olmamıştım ben.Bilmem,belkide olmuştum...
Gökyüzünü izledim bütün gün.Ve ağaçaları ve kuşları ve seni...
Öyle huzur dolu ve öyle mutluyum ki, içimde taşıdığım ve ağır diye nitelendirdiğim bu sonsuz sevginin aslında beni yenileyen tek duygu olduğunu farkettirdin her tebessümde.
Çünkü, gözlerimde senin derinliğin,ellerimde senin sıcaklığın ve ruhumdadaki varlığınla beni sen,sadece sen yaşatıyordun...
Ve artık ağır gelmiyordu bu aşak bana.Özümdeydi ve bir parçamdı tıpkı senin gibi...Aşık olmaktan utanmadım bu gece...
Eskiden hafif derdim bu yüce duyguya sadece hafif... Belkide gereksiz bulurdum,bilmiyorum. Kalpte derin, koparması zor ve sürekli içerilere işleyen korkunç bir yara olduğunu düşünürdüm aşkın...
Yaraydı. Ama gelişimin izlediğin ve ellerinle iyileştirdiğin bir yaraydı bu.
Şimdi, kalbimdeki yaranın acısı, o yürek yanması daha büyüyor.
Bilmezdim duyguların en yücesini bu derde düşmeden önce ve hissetmezdim hiç bir insanı böyle yüreğimde seni sevmeden önce...
Bu gece odamın duvarları haykırdı bana.''Aptal!Bunun adı aşk'' diye. Ve susturamadım kalbimin çığlıklarını. Derken gözyaşlarım ve hıçkırıklarım bozdu gecenin bütün o güzelim sessizliğini ve uyandırdı beni o tatlı rüyamdan.
Sen rüya idin, ben rüya idim ve yaşam kocaman bi rüya idi yalnızca... Beni sana bağlayansa gördüğüm rüyanın en büyülü, en şehvetli anıydı sadece...
Biliyorum, sen beni hiç tanıyamayacaksın. Belki, hiç bir zaman cesaretimi toplayıp konuşamayacağım seninle...
Ama senin o büyülü sevginle yaşayacağım.
Kimbilir... Belki de bir gün bir yerde görüşmak ümidiyle...
Sonsuz sevgiyle kal...
Sevgiyi yüreğinden hiç ama hiç eksik etme ÜMIT YAŞAR O?UZCAN
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
Belki, hiç bir zaman cesaretimi toplayıp konuşamayacağım seninle...

bu duyguyu da hiç anlamam seviyosan seviyosun
kardeşim tut kolundan söle.... heyyyt beeaaa :D

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.