LIVE
🏛️ LEGEND Battle Field 2 record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Subzero record held by gülen for 12 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

ISRAIL'DEN 'SÖZDE SOYKIRIM' TEHDIDI

started by denizindibi 27 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.217
ISRAIL'DEN 'SÖZDE SOYKIRIM' TEHDIDI

Likud Üyesi Zeev Elkin, Israil'de Yeni Parlamento'nun 24 Şubat'ta Çalışmalarına Başlayacağını Belirterek "Ankara'nın Tutumu, Ermeni Soykırımı'nın Tanınmasının Kaçınılmazlığını Kanıtladı" Dedi.

Likud üyesi milletvekili Zeev Elkin, Israil'de gelecek ay yapılacak genel seçimlerin ardından oluşacak yeni Parlamento'nun 24 Şubat'ta çalışmalarına başlayacağını belirterek "Ankara'nın tutumu, Ermeni Soykırımı'nın (Israil Parlamentosu'nca) tanınmasının kaçınılmazlığını kanıtladı" dedi.
Israil'in "Ermeni Soykırımı"nı tanıması için yoğun çabalar gösteren Zeev Elkin, Ermeni basınına yaptığı açıklamalarında "Ankara'nın tutumu, Ermeni Soykırımı'nın tanınmasının kaçınılmazlığını kanıtladı. Knesset'te bir karar tasarısının kabul edilmesi konusuna gelince, yeni Parlamento 24 Şubat'ta çalışmalarına başlayacak ve Likud Partisi'nin başına geçme şansı yüksek" şeklinde konuştu.

Elkin, Türk hükümetinin, Gazze operasyonuna yönelik sert eleştirilerini kastederek, "Ermeni Soykırımı'nın tanınmasında ısrar etmekte haklıydım. Bunu yapmadık ve Türkiye'den destek yerine sert eleştirileri aldık" sözlerine ekledi.(ANKA)

(CN/TT/BÜN)

(Ankara Haber Ajansı
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.