resimleri tam boy yükleyemiyorum
yazdıklarını okudum ama 2. sayfa bende farklı çıkıyo. linki kopyalıyorum msj ön izlemede bakıyorum link çıkıyo tıklayınca farklı bi sayfada resim gözüküyo... gözüken sayfadan sağ tıklayarak hem resmi indirebiliyor hemde hemde farklı bi şeyler var anlamadım ama onlara girebiliyosun. ya ben bu işten hiç bi şey anlamadım. 2 türlü resim yüklendiğini bu seçeneğin ikinci olduğunu yazmışın . 1. seçenek daha kolaysa rica etsem onuda yaza mısın? umarım çok olmuyodurum....
yazdıklarını okudum ama 2. sayfa bende farklı çıkıyo. linki kopyalıyorum msj ön izlemede bakıyorum link çıkıyo tıklayınca farklı bi sayfada resim gözüküyo... gözüken sayfadan sağ tıklayarak hem resmi indirebiliyor hemde hemde farklı bi şeyler var anlamadım ama onlara girebiliyosun. ya ben bu işten hiç bi şey anlamadım. 2 türlü resim yüklendiğini bu seçeneğin ikinci olduğunu yazmışın . 1. seçenek daha kolaysa rica etsem onuda yaza mısın? umarım çok olmuyodurum....sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...

şimdi oda olmuyo ön izlemede tıklayamıyosun bile çünkü link mink yok.... offf boşver sen beni... ya ne dediysen yaptım cicikız da anlatmış onun dediğinide yaptım ama olmuyo.... ya ben başka bi şeyler yaptım herhalde orda....