LIVE
🏛️ LEGEND Tehlikeli Descent record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Frog record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

ya lütfen yardım....

started by siyahbeyaz 30 September 2006 20-year-old topic 12 Replies 7.330
resimleri tam boy yükleyemiyorum :kızgın: yazdıklarını okudum ama 2. sayfa bende farklı çıkıyo. linki kopyalıyorum msj ön izlemede bakıyorum link çıkıyo tıklayınca farklı bi sayfada resim gözüküyo... gözüken sayfadan sağ tıklayarak hem resmi indirebiliyor hemde hemde farklı bi şeyler var anlamadım ama onlara girebiliyosun. ya ben bu işten hiç bi şey anlamadım. 2 türlü resim yüklendiğini bu seçeneğin ikinci olduğunu yazmışın . 1. seçenek daha kolaysa rica etsem onuda yaza mısın? umarım çok olmuyodurum....
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
değerli arkadaşımız, 1. türlüsü zaten sizin mesajlara eklediğiniz gibi. yani şuandaki sizin mesajlarınıza eklediğiniz resimler, 1.yöntemi kullanarak eklenmiş resimler.

2. yöntemde ise, mesaj yazarken kutunun hemen altında bulunan
"tam boy resim ekleme" tuşuna basınız..

ilk çıkan ekranda "gözat" tuşuna basıp , yüklemek istediğiniz, resmi seçiniz.

yine o konuda anlattığım gibi alttaki "resize image?" yazan yere ait kutucuğu işaretleyiniz.

hemen sağda bi açılan kutucuk var. oradan 640*480 ya da 800 * 600 ü seçiniz ve

"host it" düğmesine tıklayınız

daha sonra 2. sayfa açılacak.. orada bi takım kodlar görünecek..

en aşağıda bulunan kutucuğun içindeki kodun tamamını seçiniz..

(http://www.....) bu şekilde başlıyor kodlar

daha sonrada mesajınıza buraya ctrl + v tuşu ile yapıştırınız.

Yapıştırdığınız linkin tamamını seçiniz ve

hızlı cevap kutusnu kullandıysanız "img" butonuna basarak,
gelişmiş cevap kutusunu kullandıysanız oradaki, 🖼️ image not archived butonuna tıklayarak resminizi ekleyiniz.
teşekkür ederim ama yine olmuyo :oops: 2. sayfadaki (http://www.....) yok işte öyle çıkmıyo :kızgın: yinede sağol :smile3:
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
ÖZÜR ÖZÜR ÖZÜR... SONDAKI HTTP://WWW. DE?IL HTTP://img.. OLACAK.
YA SIZ EN SONDAKINI ALIN KOPYALAYIN LÜTFENN..

1 KEZ YAPIN BAK NE KADAR KOLAY OLUYO..

EN SONDAKI KUTUCUKTAKI SATIRI BURAYA KOPYALAYIN...
oda çıkmıyo işte... iyice karıştı herşey :kızgın: kopyalıyorum ön izlemede bakıyorum ve olmuyo ya :kızgın: yüklemiyom hiç bi şey... :kararsız:
peki..

1. sayfayı başarı ile hallettiniz değil mi?

"host it" tuşuna bstınız ve bir sayfa geldi karşınıza..?
evet 2. sayfada açılıyo önceden ön izleme yaptığımda link çıkıyodu tıklayınca resim görüntüleniyodu ama offf anlatamıyom ya sinirlerim bozuldu :kızgın: :ağla: şimdi oda olmuyo ön izlemede tıklayamıyosun bile çünkü link mink yok.... offf boşver sen beni... ya ne dediysen yaptım cicikız da anlatmış onun dediğinide yaptım ama olmuyo.... ya ben başka bi şeyler yaptım herhalde orda.... :ağla: :ağla:
tamam bi 15 dakka bekleteceğim sizi.. :wink:
izledim ama sonuç aynı resim yerine link çıkıyo tam boy resim yüklemedeki 1. sayfa açılıyo :ağla: çok teşekkür ederim kusura bakma o kadar uğraştın allah razı olsun....
siyahbeyaz wrote:izledim ama sonuç aynı
tam ve dikkatli izleseydiniz sonuç filmin sonu gibi olurdu..

bundan başka yapacak bir şeyim yok..

kısa eğitim filmindeki alanları takip edin..

linki mesaj kutusuna yapıştırdıktan sonra dikkat ederseniz, resim butonuna bastım !!
neyse olmuyo iyice sinirlerim bozuldu kendimi aptal gibi hissetmeye başladım! yardımcı olmaya çalıştığın için sağol....
görevimiz... asıl siz sağolun.
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.