LIVE
🏛️ LEGEND Rock Keyboard Gestures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Black Game record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

OBAMA IRKSAL KIMLI?INI BIR FIRSAT OLARAK GÖRÜYOR

started by denizindibi 19 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.075
OBAMA IRKSAL KIMLI?INI BIR FIRSAT OLARAK GÖRÜYOR

ABD'nin Yeni Başkanı Barack Obama, Irkını, Farklılıklar Arasında Köprü Işlevi Görecek Bir Fırsat Olarak Gördüğünü Söyledi.

Obama, Washington Post gazetesiyle geçen hafta yaptığı söyleşide, ırksal kimliğinin, ABD'yi birleştirilebileceğini ve dönüştürebileceğini belirterek, "Devletin en tepesinde Afrikalı bir Amerikalının bulunduğunu doğal karşılayacak bütün bir nesil var" dedi.

Bunun, radikal bir şey olduğunu ifade eden Obama, "Bu, siyah çocukların kendilerine bakışını değiştirir. Bu aynı zamanda beyaz çocukların siyah çocuklara nasıl baktığını da değiştirir. Ve ben bunun gücünü küçümseyemeyeceğim" diye konuştu.

Barack Obama, başkanlığı sırasında insanların farklılıklar arasında nasıl köprü kuracağının bir örneği olacağını umduğunu belirterek, birbirlerine benzemeyen ve birbirlerinin fikirlerine katılmayan insanların etkileşim içinde olmasının, siyasette yumuşamayı sağlayacağını kaydetti.

Kenyalı siyah bir babayla Kansaslı beyaz bir annenin oğlu olan Barack Obama, yarın ABD'nin 44. ve ilk Afrika kökenli başkanı olarak göreve başlayacak.

(Anadolu Ajansı)
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.